GÜRAL SERAMİK’TEN DEPREM BÖLGESİNE AKARYAKIT DESTEĞİ

348

Türkiye’yi yasa boğan depremin ardından Güral Seramik, enkaz kaldırma çalışmasındaki en büyük sorunlardan biri olan akaryakıt ihtiyacı için düğmeye bastı. Bölgeye akaryakıt desteğinde bulunduklarını ifade eden Güral Seramik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Güral, “Birlik ve beraberlik içinde bu günleri de aşacağız” dedi.

Deprem bölgesinde başlatılan arama kurtarma çalışmalarında en büyük sorunlardan biri de akaryakıt sıkıntısı olarak bildiriliyor. Güral Seramik, enkaz kaldırma çalışmasındaki araçların akaryakıt sıkıntısını bir nebze olsun giderme adına bölgeye akaryakıt desteğinde bulundu.

‘BU GÜNLERİ DE AŞACAĞIZ’

Güral Seramik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Güral, “Ülke olarak acımız çok büyük. Bölgede yürütülen arama-kurtarma çalışmalarına ekiplerimizle destek veriyoruz. Devletimizin ve depremzedelerimizin yanında olmaya gayret ediyoruz. Bölgede oluşabilecek sıkıntıları göz önünde bulundurarak, bir tanker akaryakıt yardımımız da yola çıktı. Ülke olarak çok sıkıntılı günler yaşıyoruz. Bu sıkıntıları birlik ve beraberlik içinde aşacağımıza inanıyorum. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza yüce Allah’tan rahmet, yaralı olarak kurtulan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum.” açıklaması yaptı.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *