DİLERİM BENİM GİBİ HERKES EMPATİ YAPAR

307

5  yaşındaki Elif İkra Çelebi kumbarasında biriktirdiği paraları depremzedelere bağışladı. Minik İkra sadece empeti kurduğunu belirterek “Dilerim benim gibi herkes empati yapar” dedi.

Kahramanmaraş’taki 7.7 ve 7.6 şiddetindeki deprem felaketlerinden sonra Türkiye’nin her tarafından yardım yağıyor. Simav’da Elif İkra Çelebi isminde 5 yaşındaki bir çocuk kumbarasındaki harçlıklarını bağış yapması herkesi duygulandırdı.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ili etkisi altına alan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Türkiye’nin her noktasında olduğu gibi Simav’da da başlatılan yardım kampanyaları devam ediyor. İlçe genelinde sürdürülen yardım toplama yarışında küçük büyük her yaştan vatandaşın yaptığı bağışlar Simav Belediyesi önderliğinde aynı yardımlar deprem bölgesine, nakdi yardımlar da devletin açıkladığı ilgili hesaplara yatırılıyor.

Elif İkra Çelebi isminde 5 yaşındaki bir çocuk da 9 yaşındaki kuzeni Eren Ünsal ile geldiği yardım toplama merkezine kumbarasındaki harçlığını bağış yapması herkesi duygulandırdı. Elif İkra Çelebi, yardım toplama merkezinde bulunan görevlilere kumbarasını teslim ederken; “Sadece empati yaptım ve kumbaramla birlikte buraya geldim. Dilerim benim gibi herkes empati yapar” dedi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *