KAMYON GARAJI İNŞAATI TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR: ‘KÜTAHYA’YA YAKIŞAN BİR TESİS OLACAK’

250

Kamyoncu esnafı ve şehrin büyük bir ihtiyacını karşılayacak kamyon garajı inşaatında incelemelerde bulunan Başkan Alim Işık, Bin 145 metrekare alan üzerine kurulacak yapının nakliyeci esnafına ve Kütahya’ya yakışan bir tesis olacağını söyledi.

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, çalışmaların tüm hızıyla sürdüğü kamyon garajı inşaatında incelemelerde bulundu.

ŞEHRİN ÖNEMLİ İHTİYACINA ÇARE OLACAK

Kamyoncu esnafının ve şehrimizin ihtiyacı doğrultusunda Kütahya Belediyesinin yapımına başladığı kamyon garajı inşaatı yükseliyor. Çalışmalarda önemli aşamanın kaydedildiği inşaat alanında Fen İşleri Müdürü Osman Ortaçlı ile birlikte incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, bin 145 metrekare alan üzerine kurulacak yapının nakliyeci esnafına ve Kütahya’mıza yakışan bir tesis olacağını söyledi.

SOSYAL DONATILAR YER ALACAK

Projenin tamamlanması ile birlikte nakliyeci esnafının yaşadığı sorunların ortadan kalkması planlanırken, yeni kamyon garajı içerisinde kooperatif binası, yazıhane, ortak kullanım alanları ve sosyal donatılar yer alacak.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *