EGAFED BAŞKAN YARDIMCILIĞINA KÜGİAD BAŞKANI BİNTEPE SEÇİLDİ

314

KÜGİAD Başkanı Zafer Bintepe, EGAFED’in ilk yönetim kurulu toplantısında başkan yardımcılığı görevine seçildi. Toplantıda SMA’lı çocuklar için tedavi merkezi ve deprem gündemi masaya yatırıldı

Kütahya Genç İş İnsanları ve Yöneticileri Derneği (KÜGİAD) Başkanı Zafer Bintepe, Ege Akdeniz Genç İş İnsanları Dernekleri Federasyonu’nun yeni döneminde de (EGAFED) başkan yardımcılığı görevine seçildi.

KÜGİAD ÜYELERİ YÖNETİM KURULUNDA

Aynı zamanda KÜGİAD Yönetim kurulu üyelerinden Osman Altınkaya ve Alper Altun da EGAFED yönetim kurulu üyesi oldu.

Kütahya, Isparta, Eğirdir, Yalvaç, Kuşadası, Muğla, Marmaris Genç İş İnsanları Derneklerinin oluşturduğu ve Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu’na (TÜGİK) bağlı olan EGAFED’in yeni döneminin ilk yönetim kurulu toplantısı haftasonu Kuşadası’nda gerçekleştirildi.

DEPREM GÜNDEMİ MASAYA YATIRILDI

KÜGİAD Başkanı Zafer Bintepe’nin, KÜGİAD Yönetim Kurulu Üyesi Osman Altınkaya ve Mehmet Türker’in katıldığı toplantıda ekonomik gelişmeler, derneklerin faaliyetleri, SMA’lı çocuklar için tedavi merkezi ve deprem gündemi masaya yatırıldı. Ülkemizi derinden sarsan deprem bölgelerinde konteyner kentler oluşturulması hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

BÜNYAMİN ÇAPGULAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *