DEVLETİMİZİN GÜCÜ HER ŞEYE YETER

693

Her iftar farklı mahallerde vatandaşla bir araya gelen Alim ışık buruk bir ramazan Ayı geçirdiğimizi ifade etti. Deprem bölgesinde birçok insanın mağdur olduğunu belirten Işık “Kütahya’mız dahil olmak üzere gelen depremzedelerimize milletimiz kucağını açtı. Devletimizin gücü şükürler olsun her şeyin altından kalkmaya yetecek kadar büyük” dedi

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Zafertepe ve Siner Mahalleleri için kurulan iftar sofralarında vatandaşlarla bir araya geldi.

GELECEK RAMAZAN

DAHA MUTLU GEÇECEK

Düzenlediği etkinliklerle ve kurduğu iftar sofralarıyla vatandaşları aynı sofra etrafında toplamaya devam eden Kütahya Belediyesi, Zafertepe ve Siner Mahalleleri için düzenlenen iftar programıyla Ramazan ayının manevi havasını yaşatmaya devam etti. İftar programında Kütahyalılara buluşan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, “11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayımız hayırlara vesile olsun. Bu mübarek ayda yapılan her türlü ibadetimiz Rabbim’in dergâhında kabul olsun. Hepimizin de bildiği gibi bu Ramazan buruk geçiyor. Ülkemizin bir bölgesinde meydana gelen deprem afeti nedeniyle birçok insanımız mağdur oldu. Gerek o bölgede gerekse o bölgeden başka illere Kütahya’mız dahil olmak üzere gelen depremzedelerimize milletimiz kucağını açtı. Devletimizin gücü şükürler olsun her şeyin altından kalkmaya yetecek kadar büyük. İnşallah en yakın zamanda o bölgedeki yaralar sarılır. Önümüzdeki Ramazan’ı daha mutlu geçiririz diye ümit ediyorum. İki yıllık pandemi nedeniyle toplu iftar yemeklerine ara vermek zorunda kalmıştık. Bu yıl 11 mahallemizde, birkaç mahallemizi bir araya getirerek tekrar sizlerle buluşmaya karar verdik. Bugün bereketli bir güne denk geldi. Burada kapalı bir mekânda buluştuk. Normalde Zafertepe Mahallemizde daha geniş bir katılımla bu işi yapacaktık. Yağmur olunca iki-üç parçaya böldük, şükürler olsun yine sizlerle bir aradayız. Bir kez daha katılımınız için teşekkür ediyoruz. Rabbim, hepimizin dualarını ve ibadetlerini kabul eylesin, daha güzel günlerde birliğimizi, beraberliğimizi artırarak yine bizleri buluştursun. Bugün aramıza katılarak bizlere renk katan değerli vekilimize ve vekil adayımıza hayırlı, sağlıklı, sıhhatli bir seçim dönemi diliyoruz. Bir program için buraya gelmişlerdi, onların da bugün nasibi varmış sizlere misafir oldu. Rabbim hayırlara vesile eylesin” diyerek sözlerini noktaladı.
HANGİ ŞARTLAR ALTINDA İFTAR YAPIYORLAR BİLMİYORUZ

İftar programına Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık ile birlikte katılan MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, “Böyle bir iftar programını düzenlediği için başkanımıza şahsım adına çok teşekkür ediyorum. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum, belediye başkan yardımcılarımıza, belediyede çalışan arkadaşlarımıza, ülkü ocaklarımıza. Birlik ve beraberlik içinde, sevgiyle, muhabbetle daha nice Ramazanlar nasip eder inşallah Cenab-ı Allah bizlere. Deprem bölgesinde binlerce vatandaşımız çadırların içerisinde. Hangi şartlar altında iftarlarını açıyorlar inanın bilmiyoruz da. Bir yandan halimize şükredip bir yandan da oradaki vatandaşlarımızın Allah yardımcıları olsun diyoruz. Büyük bir devletiz ve en kısa zamanda da yaraların sarılacağından eminiz. Bu mübarek günlerde hepinize sağlıklı ve uzun ömürler, hayırlı Ramazanlar dilerim” ifadelerini kullandı.

İftar programına; MHP Kütahya Milletvekili Adayı Murat Gül, MHP Kütahya İl Başkanı Selçuk Alıç, Ülkü Ocakları Kütahya İl Başkanı İlker Bükni, MHP Kütahya Merkez İlçe Başkanı Ayhan Toy, Belediye Başkan Yardımcıları Abdullah Damcı, Murat Arık, birim müdürleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *