‘SUÇLU O DEĞİL’

284

Bir vatandaşın “Eskiden doktor bizi azarlardı şu an doktorları dövüyoruz. Bu rahatlığın ötesi yok” sözlerini üzülerek karşıladığını ifade eden İYİ Parti 1. Sıra Kütahya Milletvekili Adayı Orhan Özatik, “Görüntüdeki vatandaşımızın da kesinlikle suçu yok. Bu negatif zihniyeti oluşturanları eleştirmek gerekiyor.” Dedi

‘BİR HEKİM KOLAY YETİŞMİYOR’

İYİ Parti 1. Sıra Kütahya Milletvekili Adayı Orhan Özatik, sokak röportajı veren bir vatandaşın hekime şiddeti normalleştirmesi üzerine açıklamada bulundu. “Şu an doktor dövüyoruz” söylemi sebebiyle derin bir üzüntü duyduğunu ifade eden Orhan Özatik, 7/24 görev başında vatandaşlarımızın sağlığı için yoğun mücadeleler veriliyor ve karşılığında “Giderlerse gitsinler” sözünü destekleyen bu tarz ifadelerle karşılaşıyoruz. Bir hekim kolay yetişmiyor.” İfadelerini kullandı.

‘ACİLEN NORMALLEŞMEMİZ GEREK’

Acilen normalleşmemiz gerektiğinin altını çizen Özatik, “Bizim önceliğimiz her zaman milletimizin sağlığı ve refahıdır. Bu öncelikler doğrultusunda mücadelemizi sürdüreceğiz. Görüntüdeki vatandaşımızın da kesinlikle suçu yok. Bu negatif zihniyeti oluşturanları eleştirmek gerekiyor.” Dedi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *