MAVİ ŞİMŞEK PLAY OFF’UN İLK MAÇINDA DUMLU’DA: TEK ÇARE GALİBİYET

561

2.Lig umutlarını sürdürmek isteyen Belediye Kütahyaspor, play off maçlarının ilk turunda saat 16.00’da Karbel Karaköprü Belediyespor’u ağırlayacak. Belediye Kütahyaspor, karşılaşmayı kazanırsa, 52 Orduspor- Nevşehir Belediyespor karşılaşmasından galip gelen takım ile mücadele edecek.

MAÇ BUGÜN 16.00’DA

3. Lig 1. Grupta şampiyonun belirlenmesinin ardından play off heyecanı başlıyor. Lig boyunca şampiyonluk için büyük bir mücadele vererek ligi üçüncü tamamlayan Belediye Kütahyaspor, 24 Mayıs Çarşamba günü saat Dumlupınar Stadı’nda Karbel Karaköprü Belediyespor’u ağırlayacak

2.Lig umutlarını sürdürmek isteyen Belediye Kütahyaspor, 16.00’da başlayacak maçtan mutlak galibiyet istiyor. Dumlupınar Stadı’nda oynanacak maçta Hakem Oğuzhan Uğurlu düdük çalacak

ÜÇ PUAN VERDİK ÜÇ PUAN ALDIK

Belediye Kütahyaspor, 56 puan ile ligi altıncı sırada bitiren rakip Karbel Karaköprü Belediyespor ile ligde iki kez karşı karşıya geldi. Ligin ilk devresinde deplasmanda Karbel Karaköprü Belediye Spor’u 1 golle yenen Belediye Kütahyaspor, ligin ikinci devresinde kendi sahasında Urfa ekibine mağlup olmuştu.

Maç için Belediye Kütahyaspor futbolcuları ve teknik heyet tüm hazırlıklarını tamamlarken; uzun zamandır 2. Lig hasreti ile yanıp tutuşan Belediye Kütahyaspor taraftarının ise Dumlupınar Stadı’nın tribünlerini doldurması bekleniyor.

GÖZLER ORDU’DA OLACAK

TFF 3. Lig 2022-2023 Sezonu Play-Off Müsabakalarının diğer maçları ise şöyle: 52 Orduspor Fk- Nevşehir Belediye Spor, Karaman Futbol Kulübü – Ayvalıkgücü Belediyespor, Orduspor 1967 A.Ş.-Kuşadasıspor, Efeler 09 Spor Futbol Kulübü – Artvin Hopaspor, Beyoğlu Yeni Çarşı Spor Faaliyetleri A.Ş. – Güneş Holding Çankaya Futbol Kulübü. Belediye Kütahyaspor, karşılaşmayı kazanırsa, 52 Orduspor- Nevşehir Belediyespor karşılaşmasından galip gelen takım ile mücadele edecek.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *