‘TEŞEKKÜRLER KÜTAHYA’

365

Seçimlerde kendilerine oy veren vermeyen her vatandaşa teşekkür eden Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Milletvekili çıkardığımız Konya, İstanbul ve Kocaeli seçmenlerimize, yüzde 7 barajını aştığımız Karabük, Kütahya, Bingöl ve Malatya’daki seçmenlerimize ayrıca teşekkürlerimizi iletiyoruz” şeklinde konuştu

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, seçimlerin ardından Kütahya’daki seçmene teşekkürlerini sundu. Fatih Erbakan, “Başından beri söylüyoruz. Milletin bir desteği bir teveccühü varsa bir arzusu varsa bunu yerine gelmesi yoksa bir desteği bir teveccühü yoksa bir başka partinin oyuyla bir başka partinin seçmeniyle bir başka partinin listesinden milletvekili olmak bize çok mantıklı anlamlı gelmiyordu. Bu yolu çok kararlı bir şekilde seçtik.” İfadelerini kullandı.

‘KÜTAHYA DAHİL 4 İLDE BARAJI AŞTIK’

Birkaç ilde de ucu ucuna milletvekilliğini kaçırdıklarını dile getiren Erbakan, “Vekil sayımız 7-8 de olabilirdi. Ama bize oy vereni vermeyen bütün seçmenlerimize çok teşekkür ediyoruz. Milletvekili çıkardığımız Konya, İstanbul ve Kocaeli seçmenlerimize ayrıca teşekkür ediyoruz. Bir de yüzde 7 barajını aştığımız 4 il var. Karabük Kütahya Bingöl ve Malatya buradaki seçmenlerimize ayrıca teşekkürlerimizi iletiyoruz”şeklinde konuştu.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *