YATIRIMLAR GÖRÜŞÜLDÜ

401

Kütahya Valisi Ali Çelik, Milletvekilleri İsmail Çağlar Bayırcı, Mehmet Demir, Adil Biçer ve AK Parti il başkanı Mustafa Önsay,  Ankara’da Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başta olmak üzere önemli ziyaretlerde bulundular. Yapılan görüşmelerde yatırımlar ve projeler ele alınırken, çalışmalarla ilgilide bilgiler verildi

Ankara’da bir takım ziyaretlerde bulunan Kütahya Valisi Ali Çelik, Milletvekilleri İsmail Çağlar Bayırcı, Mehmet Demir, Adil Biçer ve AK Parti il başkanı Mustafa Önsay’ın en önemli ziyaretlerinden biri Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya yapıldı. Yeni kabinede de sağlık bakanlığı görevini yürüten Koca’ya hayırlı olsun dilekleri ilettirilirken, Kütahya’da ki sağlık hizmetleri ve sağlık yatırımları hakkında bilgi verildi. Ziyarette şehir hastanesi de görüşülen ana konular arasında yer aldı.

TURİZM POTANSİYELİ ADINA

ÖNEMLİ ZİYARETLER

Kütahya Valisi Ali Çelik, Milletvekilleri ve AK Parti il başkanı Mustafa Önsay Ankara ziyaretleri kapsamında Müzeler Genel Müdürü Gökhan Yazgı’yı da ziyaret etti. Ziyarette Kütahya’nın zengin tarihi ve kültürel mirasını korumak, gelecek nesillere aktarabilmek ve turizm potansiyelini artırmak için yapılması gereken çalışmalar ele alındı.

VAKIF ESERLERİ KONUŞULDU

Kütahya heyetinin bir sonraki durağı ise Vakıflar Genel Müdürü Sinan Aksu oldu. Ziyarette ilimizdeki vakıf eserlerinin mevcut durumu ve ihyası hakkında istişarelerde bulunularak bundan sonraki çalışmalarında da başarılar dilendi.

BOZDAĞ VE ŞAHİN USTA ZİYARETİ

Ankara ziyaretleri kapsamında önceki dönem Adalet Bakanı, Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ ve Ak Parti Grup Başkan Vekili ve Ankara Milletvekili Leyla Şahin Usta’ya da makamlarında ziyaret gerçekleştirildi. Ziyaretlerde değerlendirmelerde bulunulurken, görevlerinde başarılar dilendi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *