HALİL İBRAHİM PEKŞEN BELEDİYE KÜTAHYASPOR’DA

317

Belediye Kütahyaspor, sağ kanat mevkiini Nevşehir Belediye forması giyen Halil İbrahim Pekşen transferi ile güçlendirdi. 30 yaşındaki Pekşen, geçen sezon Nevşehir’de de 33 maç 3 gol performansıyla sezonu tamamlamıştı

Transfer çalışmalarını aralıksız sürdüren Belediye Kütahyaspor, geçen sezon Nevşehir Belediye forması giyen Halil İbrahim Pekşen ile anlaşma imzaladı.

Belediye Kütahyaspor dün gece geç saatlerde dış transferde Nevşehir Belediyespor’dan kanat oyuncusu Halil İbrahim Pekşen ve Kepez Belediyespor’da orta saha Yunus Özdemir’i renklerine bağladı.

ÜÇ KEZ AĞLARI HAVALANDIRDI

1993 Samsun Havza Doğumlu Halil İbrahim Pekşen, 2012’de Samsunspor’da profesyonel olarak Eyüpspor, Turgutluspor, Büyükçekmece Tepecik kulüplerinde kiralık forma giydi. Konyaspor, Elazığspor, Fethiyespor, 52 Orduspor FK, Erbaaspor ve son olarak geçen sezon Nevşehir Belediyespor’da oynayan Pekşen, Süper Ligde 6, 1.Ligde 63 Maç 5 Gol, 2.Ligde 64 Maçta 9 Gol,  3.Ligde 114 Maç 13 Gol,geçen sezon Nevşehir’de de 33 maç 3 gol performansıyla sezonu tamamladı.

Belediye Kütahyaspor Kulübünden yapılan açıklamada; “Halil İbrahim Pekşen yeni sezonda Belediye Kütahyaspor’da. Camiamıza Hayırlı olsun.” Denildi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *