MİNİK ÖĞRENCİLER YAZDIKLARI KİTABI BAŞYİĞİT’E TAKDİM ETTİ

710

Yenidoğan ilkokulu 2-B Sınıfı öğrencileri yazdıkları kitabı Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit’e takdim etti. Kitap okuyan insanların, okumayanlara göre hayatta daha başarılı olduklarını belirten Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit; öğrencilere yaz tatilinde bol bol kitap okumalarını tavsiye etti.

Yenidoğan ilkokulu 2-B Sınıfı öğrencileri ile öğretmenleri Methiye Temiz ve Okul Müdürü Mesut Ertaş, İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette; öğrenciler “Gönlümüzden Geçenler” “Bizim Şiir ve Hikâyelerimiz” isimli kitaplarını İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit’e tanıttılar ve öğretmenleri Methiye Temiz  “Gönlümüzden Geçenler” kitabını Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit’e takdim etti.

‘ÖĞRENCİLERİ YAZMAYA TEŞVİK ETMEK İSTEDİK’

Methiye Temiz, kitabın önsözünde de belirttiği gibi duygu ve düşüncelerin şiir veya düz yazı ile anlatımının bunu yapan kişiyi daha da geliştireceğini ifade ederek “Öğrendikçe yazma isteği, yazdıkça öğrenme isteği artacaktır. Öğrencilerimizi yazmaya ve öğrenmeye daha hevesli, daha istekli hale getirmek için bu kitapları öğrencilerimizle birlikte oluşturduk.” dedi. Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, çalışmaları dolayısıyla 2-B sınıfını ve öğretmenleri Methiye Temiz’i tebrik etti.

‘KİTAP OKUYAN İNSANLAR

HAYATTA DAHA BAŞARILI’

Öğrencilere kitap hediye ederek kitap okuyan insanların, okumayanlara göre hayatta daha başarılı olduklarını ve problem çözme konusunda daha yetenekli olduklarını belirten Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit; yaz tatilinde bol bol kitap okumalarını tavsiye etti, yaşamın onlara daima güzel ve kalıcı başarılar getirmesini temenni etti.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *