DOĞALGAZ YOL HARİTASI ANKARA’DA BELİRLENDİ

301

AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, Ankara’daki üst düzey temasları kapsamında Çinigaz Firma sahibi  Rasim Akdoğan ile bir araya geldiklerini ve  Kütahya’nın ilçe ve beldelerine doğalgaz sağlanması hususunda yol haritasının çıkarıldığını açıkladı.

Kütahya Valisi Ali Çelik, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya Milletvekilleri, İl Başkanı Mustafa Önsay Ankara’da üst düzey temaslarda bulundu.

İlk olarak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Göktaş Özdemir ziyaret edildi ve Kütahya’daki şehrimizdeki sosyal yatırımlar konusunda görüşmeler gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığında Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel ile bir araya gelen Vali Çelik, Milletvekilleri ve Başkan Önsay, Kütahya’nın yatırımları ve ihtiyaçları hususunda görüşmelerde bulundu.

TALEPLER İLETİLDİ

Bakan Yardımcımız Abdullah Erdem Cantimur ve Genel Müdür Mustafa Altuğ Atalay ile birlikte Çinigaz Firma sahibi  Rasim Akdoğan ile bir araya gelen Kütahya heyeti, ilçe ve beldelerde doğalgaz sağlanması hususunda yol haritası istişare edildi. Daha sonra Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’a, nezaket ziyaretinde bulunuldu, Kütahya’nın ihtiyaç ve taleplerini arz edildi.

‘HASATIN BEREKETLİ OLMASINI DİLİYORUZ’

Son olarak Toprak Mahsûlleri Ofisi Genel Müdürlüğüne de ziyarette bulunan Kütahya heyeti, Toprak Mahsûlleri Ofisi Genel Müdürü Ahmet Güldağ’a ofisin Kütahya’daki çalışmaları hususunda gerekli görüşmelerde bulundu.

AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, “Kütahya’mızda bu yılki üretilen tüm mahsûllerin alımına başlayan Toprak Mahsulleri Ofisimizle şehrimizde ki diğer çalışmalar hususunda da gerekli görüşmeleri sağladık. Hasatların tüm hemşerilerimize hayırlı ve bereketli olmasını niyaz ediyoruz.” Dedi.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *