‘ILICA KAVŞAĞINI DA YAPACAĞIZ’

111

Ilıca Kavşağındaki ihtiyacı her toplantıda dile getirdiklerini ifade eden AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, yatırımlar için önce yapılacak işin ödeneğini ayırttırmak gerektiğini bu yüzden bir önem sıralamasını takip ettiklerini belirtti. Kütahya’nın ihtiyaçlarını gidermek için var olduklarının altını çizen Önsay, “Ilıca Kavşağını da yapacağız”şeklinde konuştu.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, sık sık kazaların meydana geldiği Ilıca Kavşağına dair açıklamalarda bulundu.

‘ÖNEM SIRALAMASIYLA HAREKET EDİYORUZ’

Ilıca Kavşağındaki ihtiyacı milletvekilleri ve Karayolları Bölge Müdürlüğü ile birlikte her toplantıda dile getirdiklerini ifade eden Önsay, yatırımlar için önce yapılacak işin ödeneğini ayırttırmak gerektiğini belirtti. Ilıca kavşağı ve Çevre Yolunun kendileri için de öncelikli olduğunu dile getiren Önsay, “Burada bir ehem mühim sırlamaları devreye giriyor. Daha önemli olanı daha önce yapalım noktasında hareket ediyoruz. Ilıca Kavşağını da yapacağız.” Şeklinde konuştu.

‘BİZ İHTİYAÇLARI GİDERMEK İÇİN VARIZ’

Kütahya’nın ihtiyaçlarının farkında olduklarını belirten Önsay, “Bunların hepsi bizim sorunlarımız, şehrimizin sorunları. Bunları çözmek için varız, siyaset bunun için var. Bizim görevimiz bunlar. İnşallah tüm bu sorunları halledeceğiz ve Kütahya’yı daha güzel noktalara taşıyacağız.” İfadelerini kullandı.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *