KOCAÇAY ÇİFTİ BİRLİKTE BİR ÖMRE “EVET” DEDİ

125

Kütahya Bölge Gazetesi İmtiyaz Sahibi Cavit Kocaçay’ın oğlu Erkan Kocaçay, Ķütahya Çırağan Plus Düğün Salonunda gerçekleştirilen muhteşem bir düğün ile dünya evine girdi. Genç çifti, düğünlerinde sevenleri yalnız bırakmadı.

Kütahya Bölge Gazetesi İmtiyaz Sahibi Cavit Kocaçay’ın oğlu Erkan Kocaçay hayatını Cumartesi günü Çırağan Plus Düğün Salonunda gerçekleştirilen muhteşem bir düğün ile Ayşe Sargın ile birleştirdi. Düğün merasimine bürokrasi, siyaset, iş dünyası ve basın camiasından çok sayıda kişi katılım sağladı.

Kocaçay ve Sargın ailelerinin mutlu gününde salonu dolduran çok sayıda davetli genç çifti alkışlarla karşıladı. Çiftin nikâhını Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci kıydı.  Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam’ın şahitliğinde kıyılan nikahın ardından Başkan Kahveci, iki kutsal değerimiz Şanlı Türk Bayrağımız ve Kur’an-ı Kerim’i Kütahya Belediyesinin hediye olarak genç çifte takdim etti. Kahveci, yalnızca iyi değil kötü günlerinde de birbirlerine destek olmaları tavsiyesi ile düğünün hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.

Gazete Kırküç ailesi olarak yeni çifte bir ömür boyu mutlu olmalarını dileriz.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *