HAYVANCILIĞA 4 MİLYONLUK KATKI

262

Kırsal Kalkınmada Uzman Eller Projeleri kapsamında destek almaya hak kazanan 17 kişi ile sözleşme imzalandı. Hibe sözleşmesi imzalama töreninde konuşan İl Müdürü Orhan Özçalık, hibe ile tarım ve hayvancılık alanında Kütahya’ya 4milyon 250bin TL’lik katkı yapılacağını belirtti.

17 KİŞİ İLE SÖZLEŞME İMZALADI

Bakanlığımızca, Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Kırsal Kalkınmada Uzman Eller Projelerinin Desteklenmesi Hakkında Tebliğ kapsamında, 2023 Yılı Uzman Eller Başvurusunda bulunan 17 kişi ile sözleşme imzalandı.

14 Ocak – 28 Şubat 2023 tarihleri arasında https://uzmaneller.tarimorman.gov.tr adresi üzerinden e-devlet şifresi ile başvuru yapan ve nihai sonuçlara göre destek almaya hak kazanan; 4 Lisans Mezunu ile toplam 1 milyon TL’lik, 4 Ön Lisans Mezunu ile toplam 1 Milyon liralık ve 9 Lise Mezunu ile de toplam 2 milyon 250 bin TL’lik hibe sözleşmesi imzalanarak genel toplamda 4 milyon 250bin TL’lik sözleşme imzalandı.

BAŞARILAR DİLEDİ

Hibe sözleşmesi imzalama töreninde konuşan İl Müdürü Orhan Özçalık “Bu hibe ile tarım ve hayvancılık alanında İlimize 4milyon 250bin TL’lik katkı yapılacağını belirterek, sözleşme imzalayan hak sahiplerine projelerinde başarılar dileyerek katkılarından dolayı teşekkür etti.​




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *