BİRLİK VAKFI’NDAN YÜREKLERE DOKUNAN DOĞUM GÜNÜ ORGANİZASYONU ‘İYİ Kİ DOĞDUN MERVE’

283

DPÜ yurdunda kalan şu an İzmir’de tedavi altında olan depremzede Merve Köse’ye doğum günü organizasyonu düzenlediklerini belirten Birlik Vakfı Başkanı Ali İhsan Özdemir, “Kutlamaya herkes hediyeleriyle geldi. Çocuğumuz da sevinç gözyaşlarını tutamadı. Merve iyileştikten sonra Kütahya’ya dönecek.” Dedi.

AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, AK Parti Kütahya milletvekilleri İsmail Çağlar Bayırcı ve Mehmet Demir, DPÜ Rektörü Prof. Dr. Kazım Uysal ve KSBÜ Rektörü Ahmet Tekin, Birlik Vakfı Kütahya Şubesi organizasyonuyla Maraş depreminden etkilenen Hataylı Merve Köse’nin doğum gününü kutlayarak hediyelerini takdim etti.

‘DEPREMZEDELERİYALNIZ BIRAKMIYORUZ’

Kütahya’da depremzedelerin kaldığı yurtları ziyaretleri sırasında Merve ile tanıştıklarını açıklayan Birlik Vakfı Başkanı Ali İhsan Özdemir, “Kurban Bayramının birinci gününde annesi ile birlikte DPÜ yurdunda kalan 9 yaşındaki Merve ile tanıştık. Ailesine ve kendisine destek sözü verdik. O gün Merve’ye yaklaşan doğum gününü birlikte kutlayacağız demiştik” ifadelerini kullandı.

HASTANE ODASINA CANLI BAĞLANTI YAPILDI

Merve Köse’nin ani bir hastalığa yakalanarak İzmir’de tedavi olmaya başladığını belirten Özdemir, şu an sağlık durumu daha iyi olan verdiğimiz sözü tutalım diye bir organizasyon yapalım istedik. Sağ olsun Vekillerimiz, İl Başkanımız rektörlerimiz de katıldı şeklinde” konuştu.

Merve’nin hastane odasına canlı bağlantı yaparak doğum gününü kutladıklarını dile getiren Özdemir,  “Kutlamaya herkes hediyeleriyle geldi. Çocuğumuz da sevinç gözyaşlarını tutamadı. Merve iyileştikten sonra Kütahya’ya dönecek.” Dedi.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *