MAVİ ŞİMŞEK’İN İLK PROVASI BERABERE BİTTİ BELEDİYE KÜTAHYASPOR: 1 ISPARTA 32 SPOR: 1

169

Afyonkarahisar kampında 2.Lig ekibi Isparta 32 Spor ile yaptığı provadan 1-1’lik skor ile ayrılan Mavi Şimşek sahadaki etkili oyunu ile dikkat çekti. Mavi Lacivertli ekibin tek golü Bilal Şeflek’in asisti ile Can Muhammed Vural’dan geldi.

Şampiyonluk hedefiyle yeni sezon hazırlıklarına devam eden ve transfer sürecinde gücüne güç katan Belediye Kütahyaspor Afyonkarahisar kampında ilk provasına çıktı.

İŞTE KÜTAHYASPOR’UN İLK 11’İ

Yeni sezon öncesi yapan ilk hazırlık maçını 2.Lig ekibi Isparta 32 Spor ile oynayan Belediye Kütahyaspor sahaya şu kadro ile çıktı: Kalede Taylan Arman, defansta Eyüp Ensar Bozkurt, Samet Cantürk, M.Fatih Kunat, İsmet Benli, orta sahada Hakan Çakır, Emrah Dağ, Bilal Şeflek, kanatlarda Halil İbrahim Pekşen, Berkant Şahin Kök ve ileri uçta Muhammed Can Vural.

ASİST ŞEFLEK’TEN GOL VURAL’DAN

Maçta ilk golü Bilal Şeflek’in asisti ile Can Muhammed Vural attı. Devre arasında Taylan Arman yerini Serkan Demirol’a, Fatih Kunat Eyüp Poyraz’a, Samet Cantürk Ömer Memiş’e, Eyüp Bozkurt Melih Şencan’a, Emrah Dağ Arda Keser’e ve Berkant Kök M.Burak Taşdemir’e bıraktı.

GENÇ İSİMLER OYUNA DAHİL OLDU

Maçın ikinci yarısı devam ederken genç isimler ve denenmek üzere kampta yer alan oyuncular da oyuna dahil oldular. Bu bölümlerde Isparta golü bularak skoru eşitledi. Maç boyunca oynadığı güzel futbolla dikkat çeken Mavi Şimşek, Isparta 32 Spor maçından 1-1’lik skorla ayrıldı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *