TOBB KÜTAHYA OSB M.T.A.L. YENİ EĞİTİM DÖNEMİNE HAZIRLANIYOR ‘NİTELİKLİ İŞ GÜCÜNE KATKI SAĞLAYACAK’

214

Kütahya OSB Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte TOBB Kütahya OSB M.T.A.L.’de sürdürülen hazırlık çalışmalarını inceleyen Kütahya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Eskioğlu, “Kütahya OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, bölgemizdeki sanayi kuruluşları için nitelikli iş gücü yetiştirme açısından büyük önem taşıyor” şeklinde konuştu.

Kütahya Organize Sanayi Bölgesi’nde 2022-2023 döneminde eğitim-öğretim faaliyetlerine başlayan TOBB Kütahya OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, yeni dönemde öğrencilerine kapılarını açmak için hazırlıklarını sürdürüyor.

GELECEĞİN MESLEK SAHİPLERİNİ YETİŞTİRİYOR

Kütahya OSB Yönetim Kurulu Üyeleri, geleceğin meslek sahiplerini yetiştiren TOBB Kütahya OSB M.T.A.L.’de sürdürülen hazırlık çalışmalarını incelemek amacıyla okulu ziyaret etti. Yapılan ziyarette, öğrencilere en iyi eğitimi sağlamak için alınan teknik malzemeler ve atölyelerin donanımları detaylı bir şekilde incelendi. Yönetim Kurulu Üyeleri teknik lisesinin eğitim programlarına yönelik de değerlendirmelerde bulunarak, katma değeri yüksek nitelikli iş gücünün yetişmesine katkı sağlama hedefine vurgu yaptı.

Kütahya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Eskioğlu, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada; “TOBB Kütahya OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, bölgemizdeki sanayi kuruluşları için nitelikli iş gücü yetiştirme açısından büyük önem taşıyor. Okulumuz, teknoloji ve sanayi alanlarında nitelikli insan kaynağı yetiştirmek amacıyla geniş bir yelpazede eğitim programları sunuyor. Okulumuz, yenilikçi yaklaşımlarla donatılan atölyeleri ve eğitmen kadrosuyla öğrencilere çağın gerekliliklerine uygun bir eğitim imkânı sunarak, bölgenin sanayi potansiyelini daha da artırmayı hedeflemektedir. Okulumuzda eğitim gören öğrencilerimizin en iyi şekilde eğitilmesi, gelecekteki istihdam potansiyellerinin artırılmasına katkı sağlayacaktır.”

‘ELİMİZDEN GELEN DESTEĞİ

SAĞLAMAYA DEVAM EDECEĞİZ’

Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu olarak, eğitim kalitesini sürekli geliştirmek için elimizden gelen desteği sağlamaya devam edeceğiz. Yeni eğitim dönemine hazırlık çalışmaları devam eden teknik lisemiz, geleceğin meslek sahiplerini donanımlı ve iş dünyasına adapte olabilecek nitelikte yetiştirme misyonuyla önemli bir rol üstlenmeye devam edecektir.” ifadelerine yer verdi.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *