DÜĞÜM BUGÜN ÇÖZÜLÜYOR

217

Bugün Kütahya Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenecek Ulaşım Master Planı Sunumunun Kütahya’daki ulaşım sorunlarının çözümü için somut adımları başlatması bekleniyor.

ULAŞIM MASTER PLANI SUNUMU YAPILACAK

Kütahya ulaşımı bugün Kütahya Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenecek Ulaşım Master Planı Sunumu ile masaya yatırılacak.

Kütahya Belediyesi Meclis Salonunda saat 16.30 – 18.30 saatleri arasında düzenlenecek Ulaşım Master Planı Sunumu ile Kütahya’daki ulaşım sorunlarına çözüm önerileri getirilmesi planlanıyor.

BAŞKAN IŞIK SEVGİ YOLU’NUN

TRAFİĞE AÇILMASINDAN YANA

Sunumun, uzun zamandır şehrin gündeminden düşmeyen Sevgi Yolu’nun trafiğe açılıp açılmaması konusunu da net kararlara bağlaması bekleniyor. Son meclis toplantısına da ulaşım konusu damgasını vurmuş Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, araç trafiğine kapalı bir Sevgi Yolu’nun o dönemin ihtiyacı olsa da şu an merkezdeki trafik yoğunluğunun en büyük sorunu olduğunu belirmişti. Daha önce düzenlenen 3 günlük Ulaşım Şurasındaki tüm bilim insanlarının Sevgi Yolunun açılması gerektiği noktasında birleştiğini hatırlatan Başkan Işık, “16 yıl önce şehrin trafiğinin kalbine sokulmuş hançerin çıkarılma zamanı yaklaşmaktadır.” İfadelerini kullanmıştı.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *