‘GEÇMİŞ OLSUN ÇANAKKALE’

233

Çanakkale’de geçtiğimiz gün başlayan ve rüzgârın etkisiyle kısa sürede yayılan orman yangınında çevre köyler tahliye edildi. Yangından etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Ak Parti Kütahya Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı “Ormanın Kahramanları’na teşekkür ediyorum” dedi.

Çanakkale’de 22 Ağustos Salı günü saat 11.30 sıralarında Merkeze bağlı Kayadere köyü yakınındaki ormanlık alanda yangın çıktı. Orman yangını rüzgârın etkisiyle kısa sürede yayılırken bölgeye yakın yerleşim yerleri de tedbir amaçlı tahliye edildi.

‘DAHA KÖTÜSÜNÜ

YAŞAMAMAK DİLEĞİYLE’

Gündüz havadan ve karadan müdahale edilirken, havanın kararmasıyla birlikte gece görüşlü helikopterlerle müdahale sabaha kadar sürdü. Yangın nedeniyle boşaltılan Yağcılar köyünde birçok ev alevlere teslim olurken, Çanakkale Boğazı çift taraflı deniz ulaşımına kapatıldı.

Şu ana kadar can kaybı veya yaralanan olmadığını teselli olduğunu vurgulayan Ak Parti Kütahya Milletvekili İsmail Çağlar Bayırcı “Çanakkale’de ormanlık alanda başlayan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangından etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, can ve mal kaybı olmamasını temenni ediyorum. Yangının söndürülmesi için büyük bir çaba gösteren devletimizin tüm yetkililerine ve Ormanın Kahramanları’na teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyorum. Rabbim ülkemizi her türlü felaketlerden korusun” ifadelerini kullandı. FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *