TALEPLER İLETİLDİ

300

Kütahya Valisi Musa Işın, AK Parti Kütahya Milletvekilleri Adil Biçer, Mehmet Demir, İsmail Çağlar Bayırcı ve İl Başkanı Mustafa Önsay, bakanlık ziyaretlerinde şehrin taleplerini aktardı.

Kütahya Valisi Musa Işın, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya Milletvekilleri Adil Biçer, Mehmet Demir, İsmail Çağlar Bayırcı ve İl Başkanı Mustafa Önsay, Ankara’da bakanlıkları ziyaret etti.

Milletvekilleri ve Vali Musa Işın ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, daha sonra Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürü Vedat Yanık, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alparslan, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ahmet Bağcı’yı ziyaret etti.

Heyet, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz’ı da ziyaret etti.

Şehrin taleplerinin iletildiği Ziyaretlerin ardından AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, “Sayın Bakanlarımıza ve bakan yardımcılarımıza ilimize gösterdiği ilgi ve destekleri için teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.” Şeklinde konuştu.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *