KÜTAHYA TEMSİLCİSİ FARKLI YENİLDİ

161

Bölgesel Amatör Lig 4. Grup’un ikinci haftasında Kütahya İl Özel İdarespor deplasmanda Alaçatıspor’a farklı mağlup oldu.

Geçtiğimiz hafta sonunda deplasman maçında 4-0 galip gelerek lig lideri olan Alaçatıspor, yine geçen hafta Linyitspor’a mağlup olan Kütahya Özel İdarespor ile karşı karşıya geldi.

Maçın ilk yarısının ilk dakikasından itibaren maça ağırlığını koyan Alaçatıspor, aradığı golü Hakkı Tosun’un ayağından 18. dakikada bularak 1-0 öne geçti. Golün ardından ataklarını sürdüren Alaçatıspor, 2. golü, 30. dakikada, Mustafa Alşimşek’in ayağından buldu. Maçın ilk yarısının skorunu ise Onur Alkan belirleyerek, takımını 3-0 öne geçirdi.

İKİNCİ YARIDA 6 GOL ARDI ARDINA GELDİ

Etkili ve atak futbolunu maçın ikinci yarısında da sürdüren Alaçatıspor, 66. dakikada Hakkı Tosun’un kullandığı penaltı atışını gole çevirmesiyle skoru 4-0 yaptı. Golün ardından maça tamamen ağırlığını koyan Alaçatıspor, ardı ardına bulduğu gollerle taraftarlarına büyük sevinç yaşattı. 74. dakikada Sezer Orhonsayın, 75. dakikada Hakkı Tosun, 83. dakikada Murat Yılmaz, 87. dakikada Volkan Okumak ve 90. dakikada da Murat Yılmaz gol kaydederek, maçın sonucunu 9-0 olarak belirlediler.

“SEZON SONUNDA İPİ GÖĞÜSLEYEN TAKIM BİZ OLACAĞIZ”

Alaçatıspor Teknik Direktörü Serkan Söğüt de bir değerlendirme yaparak, “İlk defa seyircimizle buluştuk. Alaçatıspor, gerçekten efsane bir kulüp. Şampiyonluk hedefimize ulaşabilmek için iyi bir kadro kurduk. Bize desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Ekrem Oran, sponsorlarımız, kulüp yöneticilerimiz, her zaman bizimle birlikteler. Bir aile olmayı başardık. Ligimiz, zor bir lig. Grubumuz da BAL’ın en zor grubu. Ama biz takımımıza güveniyoruz. Sezon sonunda ipi göğüsleyen takım biz olacağız. Oyuncularımın hepsinin emeklerine sağlık. Kadromuz geniş. Oynatamadığımız oyuncularımız da var. Oynayan ve oynayamayan oyuncularımın hepsini kutluyorum. Artık önümüzdeki haftanın maçına hazırlanacağız” dedi.

ÖZEL İDARE GENÇ BİR EKİP

Kütahya Özel İdarespor genç bir kadro ile mücadele ederken önemli yeteneklere sahip bir takım olarak dikkatleri üzerine çekiyor.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *