GAZİ MECLİS’TE KÜTAHYA RÜZGÂRI

169

AK PartiMilletvekilleri Adil Biçer, İsmail Çağlar Bayırcı ve Mehmet Demir’ in organizasyonu ile Kütahya’nın eşsiz lezzetleri TBMM’deki Türk Milletinin sesi olan milletvekillerine tanıtıldı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Milletvekilleri Adil Biçer, İsmail Çağlar Bayırcı ve Mehmet Demir’ in organizasyonu ile Kütahya Rüzgârı esti.

Kütahya’da üretilen yerel ürünlerin tanıtıldığı organizasyona Kütahya Valisi Musa Işın, Balıkçılık Genel Müdürü Altuğ Atalay, önceki dönem milletvekilleri Soner Aksoy, Hasan Fehmi Kinay, Hüsnü Ordu, Alaattin Güven de katıldı.

MİLLETVEKİLLERİ KÜTAHYA’NIN LEZZETLERİNİ TATTI

Kütahya’nın eşsiz lezzetlerini milletvekillerine tattırdıklarını belirten AK Parti Milletvekilleri, Paşa Helvası, Tavşanlı Leblebisi, Gediz Tarhana Çorbası, Tarhana Köftesi, Gediz Höşmerim tatlısı, Pazarlar Kebabı, Organik Vişne Suyu, Erik Turşusu suyunun gibi lezzetlerin yanında Simav Kestane Kolonyası ve Kütahya Valiliğinin armağanı Çini Anahtarlığın günün anısına milletvekillerine armağan edildiğini belirtti.

‘KÜTAHYA’YI TANITMAYA DEVAM EDECEĞİZ’

AK Parti Kütahya Milletvekilleri, “Kütahyamızı tanıtmak için her ortamda ve her alanda  çabalarımıza devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *