SPORDA ŞİDDETE KARŞI FAIR-PLAY VURGUSU

166

Tavşanlı’nın 1. Amatör Küme takımları Sülyespor ve Çobanköyspor yöneticileri, Hakem Halil Umut Meler’e yapılan saldırıyı kınayarak sporda şiddete karşı birlikte durduklarını belirttiler. Gruplarını ikinci sırada bitirerek play-off’ta karşılaşacak olan iki takımın yöneticileri dostluk ve fair-play vurgusu yaptı.

SALDIRIYI KINADILAR

Tavşanlı’nın 1. Amatör Küme takımlarından Sülyespor ve Çobanköyspor’un yönetimleri, 2023-2024 Tavşanlı Yalçın Kıldıran sezonunun play-off öncesinde Sülyespor Kulüp binasında bir araya geldi. Sülyespor Kulüp Başkanı Mesut Pekşen ve Çobanköyspor Kulüp Başkanı Mehmet Öbek, MKE Ankaragücü ve Ç.Rizespor maçının ardından hakem Halil Umut Meler’e yapılan saldırıyı kınayarak sporda şiddete karşı birlikte durduklarını belirttiler.

‘REKABET DEĞİL DOSTLUK’

Gruplarını ikinci sırada bitirerek play-off’ta karşılaşacak olan iki takımın yöneticileri, buluşmada sadece futbol heyecanını değil, aynı zamanda dostluk ve beraberlik mesajlarını ön plana çıkardı. Sporda oyuncular ve taraftarlar arasında dostluk ve fair-play vurgusu yaptı.  




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *