‘RÜZGARIN KIZI’NDAN ÜZÜCÜ HABER; ZAMAN SENİ GERİ GETİRSİN

161

Dizlerindeki sakatlık sebebiyle bir süre sahalardan uzak kalacağını ifade eden Milli Atlet Sıla Ata, “Bazen çok sevdiğimiz şeyleri yapamaz hale gelir ve süreci zamana bırakırız. Zamanın ne getireceğini bilemeyiz. Kendimi daha iyi hissettiğimde yeniden spor ayakkabılarımı giyip sahalarda olmayı diliyorum” dedi.

Ulusal ve uluslararası arenada birçok başarı elde ederek Kütahya’nın gururu olan Milli Atlet Sıla Ata, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak sakatlığı sebebiyle atletizme ara verdiğini duyurdu.

‘SPOR AYAKKABILARIMI GİYİP

SAHALARDA OLMAYI DİLİYORUM’

Bazen çok sevdiğimiz şeyleri yapamaz hale gelip tıkandığımız durumlar yaşadığımı ve süreci zamana bıraktığımızı ifade eden Sıla Ata, uzun süre önce dizlerimde başlayan ağrılar nedeniyle bir süre tedavi gördüğünü belirtti. Her ne kadar antrenman yapmaya çalışıp yarışmalara katılsa da ağrılarının kendisini çok zorladığını dile getiren Atan, “Bacaklarımın fiziksel yapısından dolayı üstüne gidersem ciddi sakatlık yaşayabileceğimi söyleyen doktorumun tavsiyesi üzerine bir anda antrenman yapmayı bıraktım.  Haliyle biraz da kilo aldım, kaslarım eridi. Şu an için okuluma ve derslerime odaklandım. Kendimi daha iyi hissettiğimde yeniden spor ayakkabılarımı giyip sahalarda olmayı diliyorum…” ifadelerini kullandı.

8 YILDIR ATLETİZM YAPIYORDU

8 yıldır severek yaptığı atletizmin kendisine çok şey kattığını belirten Sıla Ata, “Çok güzel dostluklar edindim, birbirinden değerli antrenörler ve yöneticiler tanıdım başta antrenörüm Yıldıray Kaya olmak üzere farklı kulüplerde koştum, ülkemi balkanlarda ve Avrupa’da temsil edip güzel başarılara imza attık.” Şeklinde konuştu.

‘ZAMANIN NE GETİRECEĞİNİ BİLEMEYİZ’

Atletizmi tanımanın, atletizmi yaşamanın, atletizm ailesi olmanın büyük bir değer olduğunu vurgulayan Sıla Ata, şu ifadeleri kullandı: “Benimle bu yolda gönül verip destekleyen herkese teşekkür ederim. Zamanın ne getireceğini bilemeyiz, o yüzden her zaman sağlıklı olun ve yeni yılda da sağlıkla kalın.”




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *