BAŞKAN ÖNSAY VE VEKİLLER TEPKİ GÖSTERDİ: HADDİNİZİ BİLİN!

165

AK Parti Kütahya Milletvekilleri ve İl Başkanı Mustafa Önsay, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Genel Başkan Yardımcısı Zeliha Aksaz Şahbaz’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye hareket ettiğine değinerek AK Partili ve MHP’li vatandaşların namussuzlukla suçlandığını belirtti.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya Milletvekilleri ve İl Başkanı Mustafa Önsay, “haddinizi bilin!” diyerek ortak bir açıklama ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Genel Başkan Yardımcısı Zeliha Aksaz Şahbaz’a tepki gösterdi.

‘HAİN ARAMIYORUZ SİZE BAKINCA GÖRÜYORUZ’

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in grup toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alarak, ‘hain’ imasında ve ülkenin 22 senedir lideri olan Erdoğan’a bir takım hakaretlerde bulunduğuna değinilen açıklamada “Akıl hocalarının izinde yürümeye devam eden CHP, kongrelerinde zihniyet değil sadece isim değiştirmiştir. Aynısının orta yaşlısı olan CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in kongresinde terörist Selahattin Demirtaş’a selam göndermesiyle kimden ve kimlerden akıl aldığı milletimizin aklında bir kez daha yer etmiştir. Özgür Özel, biz hain aramıyoruz. Size bakınca görüyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a suç bastırmak amacıyla ‘hain’ yakıştırması yapan Özgür Özel’e aynaya bakmasını söylüyoruz.” İfadelerine yer verildi.

‘KINAMIYOR LANETLİYORUZ’

Eski CHP Kütahya İl Başkanı, CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeliha Aksaz Şahbaz’ın Genel Başkanının sözcülüğünü yaparak Cumhur İttifakının liderlerine ve Türk milletine hakaret ettiğini ifade eden AK Parti Kütahya Milletvekilleri ve İl Başkanı Mustafa Önsay, “Cumhur İttifakı ortağımız, kıymet verdiğimiz MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli hakkında ‘haddinizi bilin’ açıklaması yaparak Türk Milliyetçileri’ne ‘sözde milliyetçiler’ diye kurduğu cümleye şiddetle karşı çıkıyor ve kendisini kınamıyor, lanetliyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve MHP lideri Sayın Devlet Bahçeli, ülkemizin bekasını düşünerek her zaman devletten yana tavır almış; Türk Silahlı Kuvvetleri’mizi ve ordumuzun şerefli askerlerini her zaman başının üzerinde taşımış büyüklerimizdir. Sayın Devlet Bahçeli’ye had bilirmek, Zeliha Aksaz Şahbaz’ın haddine değildir!” ifadelerini kullandı.

VATANDAŞLARI NAMUSSUZLUKLA SUÇLADILAR

Açıklamasının son cümlesinde, “Bu ülkenin namuslu insanlarını susturamayacaksınız.” diye bir ifade kullanarak görüşünü devletten ve milletten yana kullanan AK Partili ve MHP’li vatandaşları namussuzlukla suçladığına değinen AK Parti Kütahya Milletvekilleri ve İl Başkanı Mustafa Önsay, “Yeniden söylüyoruz; Zeliha Aksaz Şahbaz’ın Türk milletine kurduğu bu cümlelerini kınamıyoruz, lanetliyoruz. Siz DEM’lenirken, biz şehit verdik. Haddinizi bilin!” dedi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *