2023 ZOR GEÇTİ, UMUTLAR 2024’DE

229

2024’den beklentilerini sıralayan Kütahyalılar, ülkemiz için huzur ve refah dilerken dünyada savaşların son bulmasını diledi. Ekonomik sorunların çözülmesi temenni edildi.

AŞK DOLU BİR YIL OLSUN

2024’ün bitmesine bir gün kala Kütahyalı vatandaşlar 2024 yılından beklentilerini GAZETE KIRKÜÇ’e anlattı. 2024’ten şahsi olarak sevgi, mutluluk, huzur ve aşk dolu bir yıl olmasını, toplum için ise daha bilinçli daha şuurlu bir yıl olmasını dileyen Mahmut Aktaş, 2024 yılının herkese kitap okuma alışkanlığı kazandırmasını ve Türkiye’nin geleceği parlak, refah seviyesi yükselmiş bir ülke olması temenni etti.

SİHALARIMIZ BÜYÜSÜN

Herkes için sağlık, sıhhat, huzur isteyen İdris Çakmak, ülkemizin terörden uzak bir yıl geçirmesini, SİHA’ların daha da büyümesini ve teknolojimizin şahlanmasını umdu. 2024’ten, Türkiye’nin durmadan büyüyen gelişen bir ülke haline gelmesini diledi. 

‘SAVAŞLAR BİTSİN

ÇOCUKLAR ÖLMESİN’

2024’de sağlık, sıhhat ve dünya barışı dileyen Beytullah Genç, “Çocuklar ölmesin. Hastalar şifa bulsun. Ülkemiz için bilim, sanat, tarım her alanda gelişme daha da büyüme ile geçen güzel bir yıl diliyorum.” şeklinde konuştu. Tarihin tekerrür ettiğini bu yüzden geçmiş dönemlerde ne yaşadıysak 2024’de de aynılarının yaşanacağını öngören Serkan Öztürk, “O yüzden hiçbir beklentim yok. Ama dilerim ki savaşlar bitsin. Ekonomik krizimiz bitsin. Her şeyden önce deprem bölgesi gerçeğimiz var. Deprem bölgemize hala yardım ulaşmayan yerler var.” Dedi.

 ‘FENERBAHÇE ŞAMPİYON OLSUN’

2024 yılında piyasaların oturması beklentisini dile getiren Halil Düver, bir esnaf olarak esnaflara daha fazla alternatif sağlanmasını umdu. Düver, “Şu an en çok bize yükleniliyor. Nereye zam gelse esnafa yükleniyorlar. BAĞ-KUR’u sigortası, vergi bunların hepsi bize yük. Yüklerimizin hafiflemesini diliyorum.” dedi. Pandemi dönemi gibi bir dönem daha yaşamamayı dileyen Düver, “Yeni yıl bize yine öyle bir dönem yaşatmasın. Sanatla, bilimle, teknolojiyle taçlandığımız bir yıl olsun. Ülkemiz başarılarla dolsun. Fenerbahçe’miz şampiyon olsun.” İfadelerini kullandı.

 ‘GÜZEL BEKLENTİLERİM YOK’

Kendisi ve ülke için yeni yılda güzel şeyler öngöremediğine değinen Mesut Özkan, 2024’ün iyi geçebilmesi için, örneğin asgari ücretin daha yüksel olması gerektiğini belirtti. Yaşanan ekonomik sorunlara değinen Özkan, “Ben 50 seneden beri esnaflık yapıyorum. Türkiye hiç böyle bir ekonomi görmedi. İnsanlar istedikleri gibi yaşayamıyorlar. Başka ülkeleri suçlamamıza gerek yok, altı ay önce oy verdik. Bunun da suçlusu bizi yönetenler değil, yönetenleri seçen bizleriz.” şeklinde konuştu.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *