YUNUS EMRE İLKOKULU’NUN İLK MİSAFİRİ MÜDÜR BAŞYİĞİT

178

Cumhuriyetin 100. yılında inşası edilen 11 okuldan biri olan Yunus Emre İlkokuluna 2024 yılının ilk ziyaretini gerçekleştiren İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, öğrencilere herhangi bir sıkıntılarının olup olmadığını sordu. Başyiğit, öğretmenlerden de bilgi aldı.

İl Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit ve Temel Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Mustafa Topuz, Cumhuriyetimizin 100. yılında inşası tamamlanarak hizmet vermeye başlayan 11 okuldan biri olan Yunus Emre İlkokuluna 2024 yılının ilk ziyaretini gerçekleştirdi.

Yeni Binasında Eğitime Başlayan Yunus Emre İlkokulunda sınıfları ziyaret eden Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit öğrencilerle bir araya geldi, öğrencilerle sohbet ederek yeni okul binalarının hayırlı olmasını diledi, herhangi bir sıkıntılarının olup olmadığını sordu.

EKSİKLİKLER HAKKINDA BİLGİ ALDI

Sınıf ziyaretleri sonrasında öğretmenler odasında öğretmenler odasında bir araya geldi. Okuldaki eğitim öğretimle ilgili öğretmenlerle sohbet eden Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, okuldaki eksikliklerle ilgili okul yöneticilerinden ve öğretmenlerden bilgi aldı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *