ÇOCUK MÜSTEHCENLİĞİ VE TACİZİ OPERASYONU YAPILDI: ARALARINDA KÜTAHYA DA VAR

394

Kütahya’nın da aralarında bulunduğu 19 ilde eş zamanlı düzenlenen ‘Sibergöz-11’ operasyonlarında “Çevrim İçi Çocuk Müstehcenliği ve Tacizi” ile mücadele kapsamında 15 farklı operasyonda 17 şüpheli yakalandı 4’ü tutuklandı.

Bakan Yerlikaya: “19 ilde eş zamanlı düzenlenen ‘Sibergöz-11’ operasyonlarında 45 şüpheli yakalandı, 14’ü tutuklandı”

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Ödeme Sistemleri ve Bilişim”, “Yasa Dışı Bahis”, “Çevrim İçi Çocuk Müstehcenliği-Tacizi” ve “Nitelikli Dolandırıcılık” suçlarıyla ilgili 19 ilde eş zamanlı düzenlenen “Sibergöz-11” operasyonlarında 45 şüphelinin yakalandığını, 14’ünün ise tutuklandığını açıkladı.

Bakan Yerlikaya, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, operasyonların detayına ilişkin bilgiler verdi. Paylaşımında “Çevrim İçi Çocuk Müstehcenliği ve Tacizi” ile mücadele kapsamında Çanakkale, İstanbul, Tekirdağ, Kütahya, İzmir, Samsun, Konya, Tokat ve Muş olmak üzere 9 ilde düzenlen 15 farklı operasyonda yakalanan 17 şüpheliden 4’ünün tutuklandığını ifade eden Yerlikaya, “Yakalanan 7 şüphelinin 0-5 yıl arası kesinleşmiş hapis cezasıyla arandığı tespit edildi. Operasyonları gerçekleştiren kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin. Milletimiz duası sizinle.” dedi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *