MUSTAFA KUTLU İL PANELİ DÜZENLENDİ

151

Anadolu Mektebi Yazar Okumaları Mustafa Kutlu İl Panelinde ekim ayının ilk haftasından bu yana yaptıkları çalışmalarını ortaya koyuldu. Panelist öğrenciler sunumlarını gerçekleştirdi.

Atatürk Anadolu Lisesinin koordinatörlüğünde, Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, Şube Müdürleri İrfan Kanık ve Mehmet Zorlu, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla “Anadolu Mektebi Yazar Okumaları Projesi”nin nihai ayağı olan “Mustafa Kutlu İl Paneli” Milli Eğitim Müdürlüğü Beylerbeyi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Gönüllülük esasına dayalı olarak il paneline katkı sunan okulların ekim ayının ilk haftasından bu yana yaptıkları çalışmalarını ortaya koydukları panelin öncesinde okulların panelle ilgili yaptıkları çalışmalar ve Anadolu Mektebi Yazar Okumaları projesinin tanıtım filmi izlendi. Daha sonra ise panelist öğrenciler sunumlarını gerçekleştirdiler. Program sonunda öğrencilerimize Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit tarafından hediye ve belge takdim edildi.

CENGİZ AYTMATOV İL PANELİ GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada Panele katkı sunan panelist öğrencilere, onların hazırlanmasında emeği geçen danışman öğretmenlerine ve okulları olan Atatürk Anadolu Lisesi, Akşemsettin Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Ali Güral Lisesi, Aysel Selahattin Erkasap Sosyal Bilimler Lisesi, Fatih Anadolu Lisesi, Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi ile NAfi Güral Fen Lisesine teşekkür ederiz. Proje kapsamında, ikinci dönem sonunda “Cengiz Aytmatov İl Paneli” gerçekleştirilecektir.” İfadelerine yer verildi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *