‘KÜTAHYA’YA HİZMET İÇİN YOLLARA DÜŞTÜK’

108

Haftasonu boyunca seçim çalışmalarına sahada devam eden AK Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu, “Kütahya’nın her sokağına tekrardan hizmet etmek için yollara düştük. Belediyecilik diğerlerinin nazarında makam vesilesi olabilir. Bizim nazarımızda sadece millete hizmetkarlıktır” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu, seçim çalışmalarına devam ediyor. Haftasonu boyunca saha ziyaretlerine devam eden Saraçoğlu, esnaf ve vatandaşla bir araya geldi.

MAKAM VESİLESİ DEĞİL HİZMET SEVDASI

Kütahyalılarla buluşup hasret gidermeye devam ettiklerini belirten Kamil Saraçoğlu, “Belediyecilik diğerlerinin nazarında makam vesilesi olabilir. Bizim nazarımızda sadece millete hizmetkarlıktır. Şehre olan aşktır ve sevdadır. Rabbim nasip etsin gönlümüze düşen hizmet sevdasını inşallah.” Dedi.

Hemşerileri ile omuz omuza, dünden bugüne yarına, Kütahya’nın her sokağına tekrardan hizmet etmek için yollara düşüp, vatandaşla kucaklaşmaya devam ettiklerini belirten Saraçoğlu, “Hatrını sorduğumuz, muhabbet ettiğimiz her bir esnaf ve vatandaşımıza, sevgi dolu karşılamaları kıymetli fikirleri için teşekkür ediyorum. Rabbim muhabbetimizi daim eylesin.” Şeklinde konuştu.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *