GEÇMİŞ GELECEĞE TEMİNAT OLACAK

139

‘BU ŞEHİRDEKİ HER TEMELDE DEMOKRAT PARTİ’NİN MÜHRÜ VAR’

Kütahya’daki her temelde Demokrat Parti’nin mührü olduğunu ifade eden Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Servet Bilgin, bu mührün yapacaklarının en büyük teminatı olduğunu belirtti. Bilgin, CHP Kütahya Belediye Başkan Adayı Kahveci’yi de kendisine fazla güvenmekle eleştirdi.

Demokrat Parti, Kütahya İl Başkanlığında Aday Tanıtım Toplantısı düzenlendi. Demokrat Parti’nin ulu bir çınar olduğunu ve gölgesinde herkese yer olduğunu ifade eden Demokrat Parti Kütahya İl Başkanı Hakkı Yağız, Demokrat Parti’nin köklü mazisine değindi. Demokrat Parti’nin 3- 5 senelik bir mazisi olmadığını 78 yıllık, tertemiz, şerefli bir geçmişe sahip; Celal Bayar, Adnan Menderes, Süleyman Demirel gibi devlet adamları çıkardığını belirten Yağız, bu misyona inanan herkese kapılarının ve gönüllerinin açık olduğunu ifade etti.

‘HİZMETLERİN MİMARI OLACAK’

Demokrat Parti belediyecilik anlayışının daha önce yapılan hizmetlerle tescilli olduğunu ifade eden Yağız, “Cennetmekân Abdurrahman Karaa, Oral Kiper, Halil İbrahim Özkaraca’nın yaptıkları ortadadırlar.” Dedi. Kütahya halkının refah payını yükselten, sosyal belediyecilik anlayışını ön plana koyan, liyakatli kadrolarla hizmet vereceklerini belirten Yağız, rantı da bir kenara bırakıp adil bir paylaşımla yöneteceklerini vurguladı. Kütahya’da yapılan hizmetlilerinin tescilli olduğuna dikkat çeken Yağız, Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Servet Bilgin’in bu hizmetlerin temsilcisi olarak göreve geldiğinde bu hizmetlerin mimarı olacağını vurguladı.

Kütahya’da doğduğunu ve tüm öğretimini Kütahya’da tamamladığını belirten Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Servet Bilgin, il, ilçe yönetimlerinde bulunduğunu, Belediye meclis üyeliği yaptığını Demokrat Parti’nin yönetiminde bulunduğunu açıkladı.

‘DAVAMIZ DEMOKRASİ DAVASI’

Demokrat Parti’nin davasının demokrasi davası olduğunu vurgulayan Bilgin, “Vatan, millet diyenleri de; din diyenleri de gördük. Vatanda satılmadık kurum bırakmadılar. Millet dedikleri şey sadece kendilerinden olan, geri kalan herkes terörist. En çok da dini kullanıyorlar. Din adına yaptıkları her söylemde dinimize zarar veriyorlar.” Dedi. Türkiye’ye en büyük hizmeti Demokrat Parti’nin getirdiğini ifade eden Bilgin, hak ve hukukun yalnızca demokrasi varsa olduğuna değinerek demokrasi davası yolunda yürümeye devam edeceklerini belirtti. Kütahya’da Demokrat Parti’nin yaptığı eserlerden başka eser yapılmadığını hatırlatan Bilgin, Kütahya’da her temelde Demokrat Parti’nin mührü olduğunu bu mührün yapacaklarının en büyük teminatı olduğunu ifade etti.

PARTİSİNDEN GOCUNDAN

ANLAYIŞLA YOL ALINIR MI?

Kütahya’da başkan adaylarının bir çekişme içinde olduğunu ifade eden Bilgin, “Biz ittifak için çok uğraştık. Ama herkes “ben” diyor “biz” diyen çıkmadı. Halk partisi adayı ile ittifak etmek istedik ama aday kendisine çok güveniyor. “Biz ittifaktan yana değiliz. Ben halkla ittifak ettim mahalleler benle ittifak halinde” diye bize hava atıyor. “Parti amblemini kapatın baya oy verin” diyerek kendi partisinden gocunan bir aday anlayış ve zihniyetle ne kadar yol alınır ne kadar hizmet edilir hakkın takdiri.” Şeklinde konuştu.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *