SÖZ KULÜP YÖNETİCİLERİNDE

165

Kütahya ASKF Yönetim Kurulu, Kütahya’daki kulüp başkanlarından öneri ve görüşlerini, 01 Mart Cuma gününe kadar mail yoluyla kendilerine iletmelerini istedi. Toplanan talepler, bir sonraki kurul toplantısındaki görüşülecek.

Kütahya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Yönetim Kurulu, Kütahya’daki kulüp yöneticileri için çok önemli bir duyuru yayınladı.

SON TARİH 1 MART

5 Şubat Pazartesi günü Riva Hasan Doğan Kamp ve Eğitim tesislerinde yapılan Amatör Kurul toplantısındaki görüşmelerde yeni sezonda yapılacak yenilikler ile BAL ve yerel liglerde uygulamada görülen eksikliklerin belirlendiğinin hatırlatıldığı açıklamada;  “Çözüm önerilerinin bir sonraki toplantıda değerlendirilmek üzere ASKF’lerimizce yapılacak öneri ve görüşlerin 01 Mart Cuma gününe kadar Konfederasyonumuza gönderilecektir.” İfadelerine yer verildi.

YAZILI OLARAK İLETİLECEK

Kütahya’daki Kulüp yöneticilerinin BAL ve yerel liglerde uygulamalarındaki eksiklikler veya görüş ve önerilerini “kutahyaaskf@hotmail.com” Kütahya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu mail adresine 01 Mart Cuma gününe kadar yazılı olarak gönderilmesini önemle rica edildi.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *