İŞ İNSANI NİDA OLÇAR’DAN FENERBAHÇE BAŞKANI ALİ KOÇ’A ANLAMLI HEDİYE: KÜTAHYA ÇİNİSİNE HAYRANLIK DUYDU

179

Kültür ve Turizm Bakanlığı Çini Sanatçısı, Kütahyalı İş İnsanı Nida Olçar, İstanbul Fenerbahçeliler Derneği, dernek merkezi açılışına katıldı. Olçar, açılış öncesi Fenerbahçe Kulüp Başkan Ali Koç’a çiniden yapılma gramafon ile Atatürk’ün 3 Mayıs 1918’de Fenerbahçe Spor Kulübünü ziyaretinde şeref defterine yazdığı notu takdim etti.

NİDA OLÇAR DERNEK MERKEZİ AÇILIŞINA KATILDI

İstanbul Fenerbahçeliler Derneği’nin, Başakşehir’de bulunan dernek merkezinin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa, Fenerbahçe Kulüp Başkan Ali Koç, Yönetim Kurulu Üyeleri İlker Dinçay ve Can Gebetaş, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Milletvekili Dr. Hayati Arkaz, Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Kültür ve Turizm Bakanlığı Çini Sanatçısı, Kütahyalı İş İnsanı Nida Olçar ile İstanbul Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Alaattin Yavuz Güneş ve üyeleri katıldı.

İstanbul Fenerbahçeliler Derneği, açılış töreni öncesi Başkan Ali Koç ile Yönetim Kurulu Üyeleri ile öğle yemeğinde buluştu. Yemek sonrasında Çini Sanatçısı Nida Olçar, Başkan Ali Koç’a çiniden yapılma  gramafon ile Atatürk’ün 3 Mayıs 1918’de Fenerbahçe Spor Kulübünü ziyaretinde şeref defterine yazdığı notu takdim etti.

Bu anlamlı hediyeleri çok beğendiğini ifade eden Ali Koç, Fenerbahçe marşını kendi telefonundan çalarak tüm salonu coşturdu. Yemeğin ardından açılış töreni için dernek merkezine geçildi.

‘BÜYÜK BİR KUDRET’

Derneklerin Fenerbahçe için maddi ve manevi anlamda çok önemli bir zenginlik, çok büyük bir güç ve kudret olduğunu belirten Ali Koç, şu ifadeleri kullandı: “29 Mayıs 2023 yılında en genç derneklerimizden biri olan İstanbul Fenerbahçeliler Derneği kuruldu. Şu anda üye sayısı 130 ve hepsi kongre üyesi. Derneğimiz kurulduktan hatta kurulmadan önce bile birçok etkinliğe imza atmış. Fenerbahçemizi bürokratlarımızla, devlet adamlarımızla, belediye başkanlarımızla temsil etmiş. Sponsorluk anlamında da ciddi anlamda kulübün yanında oldunuz. Derneğin de birçok sponsoru var. Sizin sayenizde bize sponsor olan herkese de çok çok teşekkür ediyorum.”




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *