VATANDAŞIN CEBİNİ DÜŞÜNEN ÜÇ YENİ VAAT: SARAÇOĞLU’NDAN SON DAKİKA MÜJDESİ

121

Seçime son 4 gün kala üç yeni vaat açıklayan AK Parti Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu, şartları tutan her Kütahyalı emekliye her ay 2 bin TL destek, bütün su fiyatlarında yüzde 25 indirim, Halk Ekmek fiyatını 7 buçuk TL’ye düşürmeyi vaat etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu, seçime son 4 gün kala Kütahyalı vatandaşlara özellikle ekonomik katkı sağlayacak önemli vaatlerini duyurdu. Meydan Kütahya Projesi, Alayunt Lojistik Merkezi Projesi, Kültür Yolu Projesi, Seramik  Atık Geri Dönüşüm Merkezi Projesi, Yol Ticaret Alanları Projesi, İstihdam Merkezi Projesi, Çocuk Etkinlik ve Eğlence Kompleksi Projesi, Teleferik Projesi, Kültür Kongre Merkezi Projesi olmak üzere 10 vizyon projesi büyük beğeni ile karşılanan Saraçoğlu, seçim çalışmaları boyunca vizyon projelerinin yanı sıra kütür sanattan tarım hayvancılığa, kentsel dönüşümden ulaşıma birçok alanda 7’den 70’e tüm Kütahyalılara dokunacak projelerini tanıttı.

ŞARTLARI SAĞLAYAN EMEKLİYE HER AY 2 BİN TL

Seçime son 4 gün kala yeni vaatlerini de sıralayan AK Parti Kütahya Belediye Başkan Adayı Kamil Saraçoğlu, hayat pahalılığı ile mücadele eden emeklilere müjde verdi. Saraçoğlu, şartları tutan her Kütahyalı emekliye her ay 2 bin TL destek vereceklerini duyurdu.

SUDA YÜZDE 25 İNDİRİM

Seçim çalışmaları boyunca sık sık gündeme gelen su fiyatlarında da indirime gideceklerini belirten Saraçoğlu, bütün su fiyatlarında yüzde 25 indirim sağlanacağını açıkladı.

HALK EKMEK 7 BUÇUK TL OLACAK

Yeni vaatlerinden biri ile vatandaşın sofrasına direk destek olacak Saraçoğlu Halk Ekmek fiyatını 7 buçuk TL’ye düşüreceklerini belirtti. Millete hizmet sevdalarının hep var olacağını vurgulayan Saraçoğlu, “Her zaman diyoruz biz bu şehri de, şehrimizin insanını da çok seviyoruz…Onların huzuru, refahı her şeyin önünde.” Şeklinde konuştu.

ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *