BELEDİYE KÜTAHYASPOR KULÜP BAŞKANI OSMAN ALTINKAYA ŞEHRİ TRİBÜNE ÇAĞIRDI ‘ŞİMDİ HEDEFE ULAŞMA ZAMANI’

151

Play off yolundaki son iki maçlık kritik viraj öncesi tüm Kütahya’yı tribünde şehrin takımına destek olmaya çağıran Belediye Kütahyaspor Kulüp Başkanı Osman Altınkaya, alınacak yeni kararlar için sezon sonunun bekleneceğine değindi. Altınkaya, “Hedefe bu kadar yakınken yani kararlar almanın zamanı değil. Şimdi hedefe ulaşma zamanı” dedi.

Belediye Kütahyaspor Kulübünün Yeni Başkanı Osman Altınkaya, Gazete Kırküç’e açıklamalarda bulundu. Altınkaya sözlerine eski başkanlara teşekkür ederek başladı.

ESKİ BAŞKANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Belediye Kütahyaspor için daha önce farklı yönetimler ve farklı başkanlarla birçok farklı görevde bulunduğunu hatırlatan Osman Altınkaya, geçmiş dönemde Belediye Kütahyaspor’un başarısı için fedakarca başkanların tamamına teşekkür etti. “Önceki başkanların hepsi benim abilerim” ifadelerini kullanan Altınkaya, şehrin takımı için çaba gösteren herkese minnetlerini sundu.

‘BU TAKIM ŞEHRİN TAKIMI’

Belediye Kütahyaspor takımının bu şehrin takımı olduğunu vurgulayan Altınkaya, “Bizim takımımız, herkesin takımı.” Dedi. Takımın şu anda önemli bir noktada olduğuna dikkat çeken Altınkaya, “Son iki maçlık virajdayız. Bir puana ihtiyacımız var. 1 puan aldığımız takdirde kendimizi play offlara atıyoruz. Amacımız play offlarda başarı göstererek bu sene 2.Lig’e çıkıp yolumuza öyle devam etmek.” Şeklinde konuştu.

‘HERKESİ TAKIMIN YANINDA GÖRMEK İSTİYORUZ’

Belediye Başkanı Eyüp Kahveci ile de istişarelerde bulunduklarını ifade eden Osman Altınkaya, Başkan Kahveci’nin söz konusu Belediye Kütahyaspor olduğunda her türlü desteğe açık olduğunu vurguladı. Son iki maçlık kritik viraj öncesi tüm şehri tribünlere ve takıma destek olmaya davet eden Altınkaya,  “Kimseyi ayırt etmeden herkesi tribüne bekliyoruz. Herkesi takımın yanında görmek istiyoruz. Bu fırsatı hep birlikte sonuca ulaştırmak zorundayız, ulaştıracağız da.” Açıklamasında bulundu. 

‘YANİ KARARLAR ALMANIN ZAMANI DEĞİL’

Alınacak yeni kararlar için ise sezon sonunun bekleneceğine değinen Altınkaya, şu ifadeleri kullandı: “Yeni kararları play off’lar dan sonra alacağız. Çünkü artık böyle bir dönemde yeni kararlar almanın zamanı değil. Bir hedefe bir yola girmiş durumdayız. Hedefe çok yakınız, hedefe bu kadar yakınken yani kararlar almanın zamanı değil. Şu an bizim için asıl olan hedefimi gerçekleştirmek. Şimdi hedef sonuna ulaşma zamanı.”

ENGİN SAĞLAM




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *