ZAFER MEYDANINDAKİ ÇALIŞMALARA YAKIN TAKİP

497

Vali Ali Çelik ve Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık,  Zafer Meydanındaki çalışmaları inceledi

Vali Ali Çelik, Zafer Meydanı ve Merkez Pazar Yeri’nde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek gelinen aşama ve projeler hakkında Belediye Başkan Yardımcısı Murat Arık’tan bilgiler aldı.

Vali Çelik’e, Kütahya Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Başkanı Prof. Dr. Cengiz Işık ile kurul üyeleri eşlik etti.

Vali Çelik, Zafer Meydanı ve Merkez Pazar Yeri incelemeleri esnasında bölgedeki esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek talep ve görüşleri dinledi.

Zafer Meydanı proje imalat çalışmalarını yerinde inceleyen Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini belirtti. Başkan Işık, inceleme gezisinde çevredeki esnaflarla da sohbet etti.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, proje imalat çalışmalarının yüklenici firma tarafından hızlı bir şekilde devam ettiğini belirterek, Kütahya’ya yakışan bir meydan projesini 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na yetişecek şekilde planladıklarını söyledi. Başkan Işık, inceleme sonrasında esnaflarla sohbet etti.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *