HEDEF DAHA İYİ HİZMET

385

KIZILAY HAFTASI KÜTAHYA’DA ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

Türk Kızılay Kütahya Şubesi olarak Kızılay Haftası boyunca onlarca etkinlik  ve eğitim düzenlediklerini belirten Türk Kızılay Kütahya Şube Başkanı Talha Tekin, Kızılay Haftasında Kızılay Aşevinin ilk temellerini attıklarını ve yeni şubeye taşınma heyecanı yaşadıklarını ifade etti.

Türkiye Genelinde kutlanan Kızılay Haftasının ardından GAZETE KIRKÜÇ’e konuşan Türk Kızılay Kütahya Şube Başkanı Talha Tekin, Kızılay Haftası’nda Türk Kızılay Kütahya şubesinin faaliyetleri ve hizmetlerini farklı etkinliklerle anlatıldığını belirtti.

Türk Kızılay Kütahya Şubesi olarak 35 okulda 2 şubede etkinlik ve eğitimler düzenlediklerini belirten Talha Tekin, “3 okula kumbara, yardım ve rozet verdik. Her gittiğimiz okulda yarışmalar yaparak kırtasiye malzemeleri hediye ettik her okulda slayt ve sunumlarla kurulan oyunlarla Kızılayımızın tanıtımını gerçekleştirdik” dedi.

Aynı zamanda Kızılay haftasında Türk Kızılay Kütahya Şubesini yeni yerine taşıdıklarını açıklayan Tekin, Saray Hamamı olarak bilinen konak ve hamam ile birlikte ortalama 900 metrekare bir alanda hizmet vermeye başladıklarını ifade etti.

KIZILAY AŞEVİ’NİN TEMELİ ATILDI

Hafta boyunca tüm kurum ve kuruluşların ziyaretlerini kabul ettiklerini dile getiren Tekin, “Kızılay Aşevimizin de ilk temellerini bu haftamızda atmış bulunuyoruz. Türk Kızılay Kütahya Şubesi olarak şehrimizde ki tüm ihtiyaç sahiplerine ve bağışçılarımıza daha iyi hizmet verebilmek için kapasite artırımına devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *