ÇALIŞMALARIMIZ SONUNA KADAR DEVAM EDECEK

484

“43 Günde Kütahya” projesi kapsamında tamamlanan Göbel Kampı’nda konuşan AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, Kütahya’da tüm Ak Parti teşkilatın büyük emek ve gayretle çalıştıklarını belirterek ‘’Yapılan çalışmalarımızda güzel neticelere ulaşmaya başladık. Çalışmalarımız, teşkilatlarımızın emek ve gayretleri ile aynı şekilde sonuna kadar devam edecek’’dedi.

KAMP TAMAMLANDI

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya İl Teşkilatı “43 Günde Kütahya” projesi kapsamındaki Göbel Termal Tesisleri’ndeki eğitim kampı programı tamamlandı.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay’ın önderliğinde başlatılan kamp 3 gün sürdü. Tüm haftasonu çeşitli etkinlik ve programların yer aldığı kampa iştirak eden; İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, 40 yıla yaklaşan siyasi kariyerindeki tecrübelerinden, ev ve üye ziyaretlerindeki çalışmalardan bahsetti. Öğretim Görevlisi Mustafa Çağrı Demir’in iletişim ve insan konulu sunum yaptığı programda; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı yayın sorumlusu Okan Özbay’ın katılımıyla da “Metaverse Çağında Dijital Seferberlik” konulu eğitim gerçekleştirildi

Kampta yapılan etkinlikler Öğretim görevlisi Mustafa Çağrı Demir ‘in İletişim ve İnsan konulu sunumu ile başladı.

Sunumda, etkili iletişim teknikleri, beden dili, söz ve duruş gibi konularda bilgiler verildi. Demir’in sunumu sonrasında İl Başkanı Mustafa Önsay, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler ve Tavşanlı İlçe Başkanı Sayın Bilal Kıyak ile beraber Tavşanlı Linyitspor – Sultanbeylispor karşılaşmasını Tavşanlı Ada Stadyumunda birlikte takip etti. Mücadele rakip takımın, 2 – 0 üstünlüğü ile sonuçlanırken Mustafa Önsay ‘’ Linyitsporumuz mücadelesini en iyi şekilde devam ettirecektir. Başarılar diliyoruz’’ ifadelerini kullandı.

 ÜYELERİN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Vatandaşlara ev ziyaretleri gerçekleştiren Önsay,  üyelerle form doldurup, ,vatandaşın talep ve önerilerini dinledi. Önsay, kapılarını açan, derdini anlatan vatandaşa sonsuz teşekkürlerini sundu.

Ev ziyaretlerinin ardından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı yayın sorumlusu Okan Özbay tarafından Metaverse Çağında Dijital Seferberlik konulu eğitim verildi. Eğitimde sosyal medya, algınızı etkileyen dijital unsurlar gibi konular anlatıldı. Etkinliğin çok verimli geçtiğini aktaran Önsay ‘’Eğitimde verilen en önemli mesaj, dijital seferberliğin sahiplenilmesi, Cumhurbaşkanımızın paylaşımlarının takip edilmesi, etkileşime yönelik etkinin artırılması oldu’’ şeklinde konuştu.

BİRÇOK ETKİNLİK YAPILDI

3 gün süren kamp programına Ak Parti Kütahya Milletvekilleri İshak Gazel, Ahmet Tan ve Ceyda Çetin Erenler, Ak Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş,  İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, İl Başkanı Mustafa Önsay katıldı. Merkez İlçe Başkanı, Kadın Kolları Başkanı ve ilçelerden katılan Belediye ve ilçe başkanlarının da yer aldığı kampta birçok etkinlik yapıldı.

3 gün boyunca kendilerini ağırlayan Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler’e misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerini ileten Önsay, katılım gösteren herkese şükranlarını sundu.

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *