15 YILLIK EMEKTARLAR ONURLANDIRILDI

657

ÜNSA A.Ş. Keramika’nın 15 yılı aşkın süredir görev yapan personellerinin onurlandırıldığı ödül töreninde konuşan ÜNSA A.Ş. Keramika Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ünal, “ÜNSA A.Ş. Keramika markasını, ülkemizi de en iyi şekilde temsil edecek şekilde gelecek kuşaklara aktarmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

1972 Yılında Kütahya’nın Tavşanlı İlçesine bağlı Değirmisaz Linyit Kömür İşletmelerinde Madencilik faaliyetleri ile üretimlerine başlayan, 2006 yılında kömür rezervinin azalmasıyla birlikte seramik sektöründe faaliyetlerine devam eden ÜNSA A.Ş. Keramika, 15 yılı aşkın süredir görev yapan personellerine plaket takdim töreni düzenledi. 

2022 Yıl Sonu Değerlendirme ve 2023 Yılı Hedefler Toplantısını Yönetim Kurulu ve personellerinin katılımlarıyla Afyon’da 5 yıldızlı bir otelde gerçekleştiren Keramika, 15 yılı aşkın süredir görevlerine ÜNSA A.Ş. Keramika bünyesinde devam eden personellerine plaket takdim ederek, onurlandırdı.

‘KERAMİKA’YI GELECEK KUŞAKLARA AKTARMAK İSTİYORUZ’

Kuruldukları ilk yıllardan bu yana çalışma hayatına kendileriyle devam eden, vefalı, özverili çalışanlarının olmasının büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirten ÜNSA A.Ş. Keramika Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ünal, “Bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz bütün başarılarda, bizimle birlikte ortak vizyona, ortak amaca, ortak değerlere sahip bu değerli ekibimizin emeği var.  Her geçen gün büyüyen ailemizle, huzurlu bir ortamda, ortak değerlerimizle, ortak hedeflerimize ulaşmak için gayret ediyoruz. ÜNSA A.Ş. Keramika markasını, ülkemizi de en iyi şekilde temsil edecek şekilde gelecek kuşaklara aktarmak istiyoruz. Bugün burada, uzun yıllar görev yapan personellerimizi onurlandırmak için böyle bir programı düzenledik. Kendilerine bir kez daha vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum.” Dedi.

2022 Yıl Sonu Değerlendirme Toplantılarının yanı sıra 2023 Yılı Hedeflerinin belirlenerek değerlendirildiği etkinlik, Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal’ ın hazırlayıp sunduğu “ Hayat Bir Tiyatrodur” eğitimiyle devam etti. Program gala yemeği ile sona erdi.

ŞEYMA DÖNMEZ DEMİRDAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *