KENTSEL DÖNÜŞÜMÜN ALTYAPISI HAZIRLANIYOR

353

Kütahya Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri Osmangazi Mahallesi sakinleri için Bölücek Mahallesi’nde yapılan kentsel dönüşüm alanında için kanalizasyon hattı çalışmalarına başladı.  Yaklaşık bir kilometrelik alanda 200’lük korge boru kullanarak kentsel dönüşüm alanının altyapısı hazırlanıyor

Kütahya Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri, Osmangazi Mahallesi sakinleri için Bölücek Mahallesi’nde yapılan kentsel dönüşüm alanının kanalizasyon hattı çalışmalarına başladı.

Son üç yılda yaptığı altyapı yatırımlarıyla Kütahya’da olası sel ve yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçen Kütahya Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Osmangazi Mahallesi sakinleri için Bölücek Mahallesi’nde yapılan kentsel dönüşüm alanı için kanalizasyon hattı çalışmalarına başlatan ekipler, yaklaşık bir kilometrelik alanda 200’lük korge boru kullanarak kentsel dönüşüm alanının altyapısını hazırlıyor.

Kütahya Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri, altyapı yatırımlarına planlanan program ve ihtiyaçlar dahilinde devam edecek.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *