‘ELEŞTİRİ DEĞİL DURUM ANALİZİ’

820

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ın geçmiş belediye başkanlığı dönemine dair açıklamalarının normal olduğunu ifade eden AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay, “Zaten sağ olsun başkanımız her konuşmasına böyle başlıyor ama o da eleştiri yapmak niyetinde değil kendi durumunu izahat için yapıyor.” dedi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Başkanı Mustafa Önsay, İl Özel İdaresi tarafından düzenlenen basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

‘AK PARTİ’NİN ŞEHRE YAPTIĞI EN BÜYÜK YATIRIM’

Şehir Hastanesi’nin AK Parti hükümetinin şehre yaptığı en büyük yatırım olduğunu ifade eden Mustafa Önsay, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ın geçmiş belediye başkanlığı dönemine dair açıklamaları hakkında da konuştu.

Başkan Işık’ın geçirdiği dönemle ilgili beyanlarda bulunmasının normal olduğunu belirten Önsay, “Eleştiriye açık olmak lazım. Bunu her zaman söylüyoruz mesele hepimizin iyi niyeti ile ilgili. Hatalar yanlışlar insan için hatasız kimse yok. Eksiklerden hatalardan ders almaktır mesele. Zaten sağ olsun başkanımız her konuşmasına geçmiş dönem hakkında konuşarak başlıyor ama o da eleştiri yapmak niyetinde değil kendi durumunu izahat için yapıyor. Herkes kendi noktasından bakıyor meseleye.” Dedi.  

‘SAHİBİ KÜTAHYA OLSUN İSTERİM’

Çinigaz’ın satışı hakkında da konuşan Önsay, şu ifadeleri kullandı:  “ Firma şu Kütahyalı zihninde tükenmiş noktada. Biz hizmetin daha iyi olması  noktasında çok iyi olacağını düşünüyorum. Firmanın değişimi 3 firmanın kendileri ile görüştüğünü ve tekliflerde bulunduğunu duyuyorum. Biliyoruz süreci biz de takip diyoruz ama dahil olmadık. Biz Kütahya Valiliği ile çalışarak vereceğimiz miktarı kendilerine ilettik. Onlar bizim verdiğimizin üstünde bir rakama şirketi satmaya çalışıyorlar. Durum bu. Burada beli bir fiyat var bizim bunun değeri ile ilgili üstüne çıkmamız mümkün değil ama gönül ister ki Kütahya bunun sahibi olsun ben bunu inanın isterim. Bazen şartlar değişebiliyor ama sonucu görmek lazım. Süreci takip ediyoruz.”

FATMA SÜMER




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *