OSB YATIRIMCILARINA SÜREÇ YÖNETİMİ EĞİTİMİ

545

Kütahya OSB Akademi resmi internet sitesinde en fazla başvuru alan eğitimlerden biri olan “Süreç Yönetimi” eğitimi yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Katılımcılara; süreçlerin analizi, süreçlerin ilişkilerinin kurulması, performans göstergelerinin belirlenmesi gibi konular aktarıldı

Kütahya Organize Sanayi Bölgesi yatırımcılarının ve çalışanlarının kişisel gelişim, toplumsal farkındalık ve kariyer planlamalarına katkıda bulunmak amacıyla faaliyete geçirilen Kütahya OSB Akademi’de eğitimler tüm hızıyla devam ediyor.

EN FAZLA BAŞVURUYU ALDI

OSB Akademi resmi internet sitesinde en fazla başvuru alan eğitimlerden biri olan “Süreç Yönetimi” eğitimi, 13 Ocak 2023 tarihinde Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Kütahya Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan firmaların yönetici ve çalışanlarının katılım sağladığı eğitimde, eğitmen Oğuz Levent Uzer tarafından katılımcılara; süreçlerin analizi, süreçlerin ilişkilerinin kurulması, performans göstergelerinin belirlenmesi, süreç yönetiminin şartları, süreç seviyelerinin belirlenmesi, süreçlerin iyileştirilmesi vb. konular aktarıldı. Sözlü anlatımlar ve etkinliklerle birlikte verimli saatlerin yaşandığı “Süreç Yönetimi” eğitimi katılımcıların soruları, görüşleri ve geri bildirimlerinin akabinde son buldu.

BÜNYAMİN ÇAPGULAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *