KÜTAHYA’NIN DÜNYADA TANINIRLIĞINI ARTACAK

490

Uluslararası Çini Festivali için ön istişare toplantısı Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Damcı tarafından düzenlendi. Damcı Uluslararası Çini Festivali’nin uluslararası alanda tanıtımına büyük katkılar sağlayacağını belirterek “UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı üyesi Kütahya’mızın dünyada tanınırlığını artacak” dedi.

Şehrimizde düzenlenecek olan Uluslararası Çini Festivali için ön istişare toplantısı Belediye Başkan Yardımcımız Abdullah Damcı’nın evi sahipliğinde düzenlendi.

Çininin başkenti UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı üyesi Kütahya’mızın dünyada tanınırlığını artıracak ve ülkemizin uluslararası alanda tanıtımına büyük katkılar sağlayacak Uluslararası Çini Festivali için ön istişare toplantısı, Belediye Başkan Yardımcımız Abdullah Damcı’nın ev sahipliğinde Kütahya Belediyemizde düzenlendi. Toplantıda, Uluslararası Çini Festivali için yapılması gerekenler ile ilgili istişare edildi.

Toplantıya, Vali Yardımcısı Hasan Erkal, Kütahya Kent Konseyi Başkanı Ahmet Arabacı, Etüd Proje Müdürümüz Mehmet Zenci, Kültür ve Sosyal İşler Müdürümüz Yıldırım Akgül ile çini sanatçıları katıldı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *