GENÇLİK SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ KAFİLESİ DEPREM BÖLGESİNE GİTTİ

209

Tüm Türkiye’de düzenlenen yardım kampanyalarının Kütahya’daki bir adresi de Gençlik Spor İl Müdürlüğü oldu. Vatandaşlar depremzedeler için hazırladıkları malzemeleri, Kütahya Gençlik Merkezine getirdi. 51 gönüllü personelden oluşan Gençlik Spor İl Müdürlüğü kafilesi ise deprem bölgesinde çalışmalara katılmak için Hatay’a gitti.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve birçok ilde hissedilen 7,4 büyüklüğündeki depremin ardından Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yardım kampanyası başlatıldı. Depremden etkilenen tüm vatandaşların yanında olmak için depremin ilk saatlerinden itibaren canla başla çalışıldı.

GENÇLİK MERKEZİ YARDIMLARLA DOLDU

Kütahya Gençlik Merkezi Deprem bölgelerine ulaştırılmak üzere yardım malzemeleri bırakan 7’den 70’e vatandaşların akınına uğradı. Bölgedeki depremzedelerin ihtiyaçlarını giderilmesine destek olmak için başlatılan kampanyada; battaniye, elektrikli ısıtıcı, temel gıda malzemeleri, bebek bezi, mont, bot, atkı, bere, eldiven, uyku tulumu, hijyen seti ve barınma malzemeleri içeren yardımlar, Kütahya Gençlik Merkezinde toplandı.

51 gönüllü personelden oluşan Gençlik Spor İl Müdürlüğü kafilesi deprem bölgesinde çalışmalara katılmak için 3 araç ile Hatay’a gitti.

VAKİT BİRLİK VAKTİ

Müdürlükten yapılan açıklamada; “Vakit kenetlenme vakti, vakit birlik olma vakti! Depremden etkilenen tüm vatandaşlarımızın yanındayız. Bölgedeki depremzedelerin ihtiyaçlarını giderilmesine destek olmak için başlatılan kampanyada; Battaniye, Elektrikli ısıtıcı, Temel gıda malzemeleri, Bebek bezi, Mont, Bot, Atkı, Bere, Eldiven, Uyku tulumu, Hijyen seti ve barınma malzemeleri içeren yardımlarınızı SGK binası arkasında bulunan Ziraat Mahallesi Fatin Rüştü Zorlu Caddesi No:3 adresindeki Kütahya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yeni Spor Salonuna ulaştırabilirsiniz. Yardımlarınız için “0 507 994 24 53” nolu telefon numara ile iletişime geçebilirsiniz denildi.

İSMAİL GÜL




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *