KÜTAHYA TİCARET BORSASI’NDAN DEPREM BÖLGESİNE YARDIM ELİ

358

KÜTBO depremzedeler için temel gıda ve ihtiyaç maddelerinin yer aldığı 2 tırı deprem bölgesine gönderdi

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve çevresindeki illerde de ağır yıkıma sebebiyet veren deprem felaketinin ardından harekete geçen Kütahya Ticaret Borsası (KÜTBO) Kütahya Valiliği koordinasyonunda yardım kampanyası başlattı.

Kütahya Ticaret Borsası tarafından temel gıda ve ihtiyaç maddelerinin yer aldığı 2 adet tır deprem bölgesine gönderildi.

Yaşanan depremin yaralarını birlikte sarmak için başlatılan kampanya hakkında bilgi veren KÜTBO Yönetim Kurulu Başkanı Necati Gültekin, bölgenin acil ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla hazırlanan temel gıda ve ihtiyaç maddeleri bölgedeki depremzede vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere yola çıktığını söyledi.

ÜYELERE ÇAĞRI

KÜTBO Tarafından başlatılan nakdi yardım kampanyasının da devam ettiğini belirten Başkan Gültekin, kampanyaya destek veren herkese teşekkür ederek Borsa üyelerinin ve tüm duyarlı vatandaşların devam eden yardım kampanyasına destek olma çağrısını yineledi.

Nakdi yardım kampanyası, “Deprem Yardım” açıklaması ile Kütahya Ticaret Borsası’nın Ziraat Bankası Kütahya Şubesindeki TR470001000179350735725031 nolu hesabına yapılabilecek.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *