MİNİK KÜTAHYALILAR GÖNÜLLERİ FETHETTİ

283

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve birçok ilde yıkıma neden olan depremlerin ardından, Kütahya Belediyesi yardım kampanyasına destekler her yaştan sürüyor. Minik Kütahyalılar, harçlıklarıyla biriktirdiği para dolu kumbaralarını depremzedeler için bağışlıyor.

6 Şubat Pazartesi günü Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve bölgedeki 10 ilimizde büyük yıkıma neden olan depremlerden sonra tüm ülkemizde olduğu gibi Kütahya’da da 7’den 70’e herkes seferber oldu. Deprem bölgesindeki vatandaşlar için ellerinden gelen imkânlar doğrultusunda yardıma koşan Kütahyalılar, duygu dolu anlar yaşatmaya devam ediyor.

Kütahya Belediyesinin başlatmış olduğu kampanyaya kayıtsız kalamayan Kütahyalı bir minik, harçlıklarıyla biriktirdiği para dolu kumbarasını Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’a vererek depremzedeler için bağışladı. Minik Kütahyalının örnek davranışı, Başkan Işık’ı ve ekipteki herkesi duygulandırırken gönülleri de fethetti. Kendisine emanet edilen kumbarayı özenle paketleyerek afet bölgesine gönderen Başkan Işık, minik Kütahyalılara ve ailesine teşekkürlerini iletti.

‘ÇOCUKLAR O KADAR MASUM Kİ’

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık’ın gönderdiği içinde kumbara olan paket iki gün sonra deprem bölgesine ulaştı. Paketi teslim alan görevli, “Şu düşüncenin güzelliğine bakar mısınız? Bir tane kızımız kumbarasını yollamış Kütahya’dan. Çocuklar o kadar masum ki” sözleriyle yaşadığı duygu dolu anları paylaştı.

BELİNAY RAVZA ELİZA VE HAMİDE NUR KUMBARASINI BAĞIŞLADI

Kütahya Belediyesi Hizmet Binasında devam eden yardım kampanyasına gelen Belinay, Ravza Eliza ve Hamide Nur Aydın harçlıklarından artırdığı paralardan biriktirdiği kumbarasını depremzedelere bağışlamak üzere Kütahya Belediyesine teslim etti.

Başkan Işık, minik Kütahyalılara duyarlılıkları için teşekkür etti.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *