OKUL ZİLİ YENİDEN ÇALDI

518

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı ikinci dönemini öğrencilerle birlikte açan Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, ikinci dönemin tüm eğitim camiasına sağlıklı, huzurlu, başarılarla dolu bir eğitim dönemi temennisinde bulundu.

Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit ve Şube Müdürü Mustafa Topuz, 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı ikinci döneminde faaliyete giren Barbaros Hayrettin Paşa İlkokulunu ziyaret etti.

Ziyarette incelemelerde bulunan Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, sınıfları gezerek öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya geldi. Okulları Barbaros Hayrettin Paşa İlkokulu’nun ve ikinci eğitim öğretim döneminin hayırlı olmasını diledi.

ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit ve Şube Müdürü Mustafa Topuz ikinci yarı döneminin ilk gününde Şeker Anaokulunu ziyaret ederek anasınıflarındaki öğrencilerle bir araya geldi.

Şeker İlkokulunu da ziyaret eden Millî Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, öğretmenlerle bir araya gelerek ikinci dönemin tüm eğitim camiasına sağlıklı, huzurlu, başarılarla dolu bir eğitim dönemi temennisinde bulundu.

BÜNYAMİN ÇAPGULAŞ




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *