İKİ PUANI HAKEM ALDI

520

Belediye Kütahyaspor, sahasında Mersin İdmanyurdu ile 1-1 berabere kalırken, Mersin lehine çalınan penaltı taraflı tarafsız herkes tarafından büyük tepki aldı.

Belediye Kütahyaspor, Dumlupınar stadında 8 puan gerisinde yer aldığı lider Mersin’i ağırladı. Belediye Kütahyaspor sahaya kalede Hasan Sürmeli, defansta Erdinç Çepoğlu, Onur Şirin, Eyüp Poyraz, Ekrem Çalışanlar, orta sahada Talha Mayhoş, Niyazi Çolak, Erdem Dikbasan, kanatlarda Yusuf Atasoy ve M. Enes Gök, ileri uçta ise Can Muhammed Vural görev yaptı. Yağmurlu havada oynanan karşılaşmanın başında Belediye Kütahyaspor taraftarları depremzede çocuklar için sahaya top atarken bu hareket büyük alkış aldı. Sahanın içi renkli toplarla dolarken, maç kısa süre durdu. 4’üncü dakikada duran oyunun ardından yeniden başlayan oyunda Belediye Kütahyaspor sahada ki üstünlüğünü yavaş yavaş kurmayı başardı.

NİYAZİ, TEK GOLÜ ATTI

Belediye Kütahyaspor, lider Mersin ekibi karşısında daha iyi bir görüntü çizerken, 23’üncü dakikada Niyazi’nin attığı gol Kütahyaspor’u 1-0 öne geçirdi. Golün hemen 6 dakika sonrasında Can Muhammed Vural’ın kafası dışarıya giderken Belediye Kütahyaspor bir kez daha gole yaklaştı ancak sonuç alamadı. 35’inci dakikada Mersişn ekibi serbest vuruş kullandı. Köşeye giden topu kaleci Hasan Sürmeli tokatlamayarak gole izin vermedi. İlk yarın son anlarında iki takımda pozisyonlar üretirken, soyunma odasına Belediye Kütahayspor 1-0 önde gitmeyi başardı.

ŞİMŞEK GOLLERİ KAÇIRDI

HAKEM MERSİN’İ İPTEN ALDI

Karşılaşmanın ikinci yarısında daha atak başlayan taraf mersin ekibi oldu. Kütahyaspor yarı alanında baskı kuran ve pozisyonlar bulamaya çalışan Mersin, defansında ise önemli açıklar verdi. Kontra atakla çıkan Belediye Kütahyaspor, Yusuf Atasoy ile yüzde yüzlük pozisyondan yararlanamadı. Yusuf’un kaleciyle karşı karşıya pozisyonda aşırtması dışarıya gitti. 61’inci dakikada ise Mersin net bir fırsat yakalarken, Onur ve Eyüp’ün kritik hamleleri golü engelledi. 68’inci dakikada Enes ortaladı Can vuramazken, Belediye Kütahyaspor hızlı çıktığı iki pozisyonda Enes ile golü atamayınca Mersin’in golü geldi. Maçın orta hakemi Celal Bayraklı bir duran top sonrasında penaltı noktasını gösterdi. Direk dışarıya giden topta hiç alakasız bir penaltı çalan Bayraklı büyük bir tepki aldı. Mersin Penaltı vurulunu gole çevirirken, Belediye Kütahyaspor 90’da yine gole yaklaştı ancak sonuç alamadı. Maç 1-1 sona ererken, Belediye Kütahyaspor’un iki puanı adeta hakem tarafından elinden alınmış oldu. Belediye Kütahyaspor haftayı 40 puanla 5’inci sırada kapattı.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *