DUMLUPINAR’DA ASFALT MESAİSİ

314

Dumlupınar Mahallesi’ndeki çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Işık, vatandaşların daha konforlu ve güvenli ulaşıma kavuşmaları için çalışmalara devam edileceğini belirtti.

Kütahya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Dumlupınar Mahallesi’ndeki üstyapı çalışmalarını sürdürüyor. Daha önce mahallenin birçok sokağını asfaltlayan ekipler, ihtiyaç duyulan bir bölgede yeni yol açımı, sıcak asfalt serimi ve çevre düzenlemesi gerçekleştiriyor. Ekiplerin çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, altyapısı tamamlanan bölgeler başta olmak üzere sıcak asfalt serimi, yol açımı gibi üstyapı çalışmalarının vakit kaybedilmeden gerçekleştirildiğini ifade ederek vatandaşların daha konforlu ve güvenli ulaşıma kavuşmaları için çalışmalara devam edileceğini belirtti.

Kütahya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, planlaması yapılan ve programa alınan mahallelerimizde sıfır asfalt imalatı, ham yol açımı, reglaj, kilit parke, bağlantı yolu ve asfalt serim çalışmalarına devam edecek.




Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *